Anti-aging
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Anti-aging: NO - az élet molekulája

Las Vegasban december 13–15-én anti-aging konferenciát tartottak, ahol Wass de Czege Sophia is részt vett és tudósította a Természetgyógyász Magazint. A konferencián a hormonterápiák, az oxidatív stressz és a telo mér hosszának jelentősége mell ett szóba került az NO, azaz a nitrogén-monoxid szerepe a szervezetben. Az NO egyensúlyának megőrzése is a fiatalság egyik titka.

» Részletek

Anti-aging: Semlegesítsük a rákkeltő szabad gyököket!

Az antioxidánsok képesek a rettegett szabad gyököket sakkban tartani. Segítségükkel megelőzhető az idő előtti öregedés, de védő hatásúak a rákkal, a szívinfarktussal és az érelmeszesedéssel szemben is.  

» Részletek

Harminc évvel meghosszabbítható az egészséges élet

Két olyan nagy nemzetközi konferenciát is tartottak augusztusban az Egyesült Államokban, melyeknek a témája az anti-aging, vagyis az öregedés elleni harc volt. San Diegóban rendezték a RAADfestet augusztus 9–13. között, ahol a világ minden részéből érkező tudósok és művészek hadat üzentek az öregedésnek. Las Vegasban pedig augusztus utolsó napjaiban orvosok részvételével tartottak anti-aging konferenciát, ahol többek között a TA65-tel és a telomeráz enzimmel kapcsolatos kutatásokról számoltak be.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2017. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.