Arcelemzés
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Arcdiagnosztika

Arcunk mindig látható, ezért a terapeuták szinte azonnal fontos információhoz juthatnának, ha ismernék az  arcunkra írt jeleket. Természetesen az ősi arcról olvasás nem helyettesítheti a korszerű vizsgálati módszereket,  de hasznos segítség lehet a tapasztalt terapeuta kezében.

» Részletek

Mutasd az arcod! - megmondom, mit ettél

Arcunk nem csak érzelmeink kifejezésének „területe”, hanem részletes információkkal szolgál belső szerveink, emésztőrendszerünk állapotáról. A fej és az arc bizonyos részei kapcsolatban vannak e szerveinkkel, s az ezeken a területeken látható elváltozások, jellegzetességek tanulmányozása lehetőséget ad például táplálkozásunk újragondolására.

» Részletek

Öt elem uralja az arcot

A kínai arcelemzés évezredek óta segíti azokat, akik értenek hozzá. Nem csak a jellem olvasható le egy arcról, hanem a sorsjegyek és a betegségre való hajlamok is. Ahogyan az ember lehetőségei, egészségi állapota és döntései alapján a sorsa változik, úgy változik az arca is. Sorozatunkban betekintést nyújtunk a kínai arcelemzés titkaiba.

» Részletek

Segít a gyógyításban a kínai arcelemzés

 Abban a pillanatban, ahogy belép egy holisztikus kínai gyógyító szobájába a páciens, ő már az arcáról, a testalkatáról, a mozgásáról és a viselkedéséről számos információt le tud olvasni. Legutóbbi számunkban sorra vettük, milyen arctípusokat ír le a kínai öt elem tan – milyen a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz elem által uralt arc –, most pedig sorra vesszük, melyik jegy mit üzen a gyógyítónak.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. december

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.