Arcképcsarnok
 1   2   3   4   5   ... >> 17 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Fabula Rasa - Nevet és sír a közönség

 Akik hallották őket a Természetgyógyász Magazin Karácsonyi Fesztiválján, aligha feledik a Fabula Rasa érzelmektől fűtött, lelkesedéssel átitatott produkcióját.  

» Részletek

A belső értékek felfedezése

» Részletek

A betegség maga a gyógyulás útja

Azzal vádolták Pataky Attilát, hogy amikor vastagbélrákot állapítottak meg nála, visszautasította az orvosi kezelést. Mint azt lapunknak adott interjújában (februári szám) elmondta: nem erről van szó, hanem arról, hogy másféle orvosi kezelést vett igénybe. A Természetgyógyász Magazinnak interjút adott az énekes kezelőorvosa, dr. Gelléri Julianna, és elmondta, milyen módszereket alkalmaz, amelyek segítségével Pataky Attilán kívül számos más betegnek tudott már segíteni.

» Részletek

A gyógyítók természete

Kezdetben volt a természetgyógyászat, és egy másik kezdetben volt a Természetgyógyászat. Az idők során mindkettő meghalt egy kicsit, ma már viszont újból él a természetgyógyászat, és van Természetgyógyász Magazin is.

» Részletek

A ház, ahol megváltozik az élet

„Láttam Rault felkelni tolószékéből és elindulni, ötven évig tartó kétoldali bénulás után. Az előző látomástól kábultan tanúja lehettem, amint Joao eltávolítja egy nő szemtumorát. Számtalan műtétet, kezelést és gyógyulást láttam, többek között saját asztmámét.”      

» Részletek

A súlypont megtalálása ad nyugalmat a szívnek

Papp Lajos, a nemzetközi hírű szívsebész mindig vállalta az álláspontját, akkor is, ha vihar kerekedett belőle. Az elmúlt tíz évben azonban ritkábban hallunk róla. Nyugdíjba ment, de nem adta fel a betegek szolgálatát. Specialista létére hangsúlyozza a holisztikus szemlélet és az ősi gyógyászat jelentőségét. Vannak, akik feltétel nélkül csodálják, mások támadják politikai nézetei vagy nonkonformista véleménye miatt. Mi egyszerűen kíváncsiak voltunk rá: hogyan él, mit tart fontosnak, miként tekint az ...

» Részletek

A szereplőknek saját sorsuk van

Akit érdekel a családállítás, de még sosem merte kipróbálni, mert nem tudja, mi vár ott rá, egy most megjelent regényből is megtudhatja, pontosan mi történik a foglalkozás során. A Hellinger-Madonna hősnőjét, Katát ugyanis egy ilyen élmény indítja el azon az úton, amely azután meglepő felfedezésekhez vezeti.

» Részletek

A tánc természetes örömforrás

Sodró lendület és hihetetlen energia lakozik ebben a kecses, légies, szőke nőben. Azon kevesek közé tartozik, akik képesek koncentráltan a jelenben lenni, és miközben tele van tervekkel és tennivalókkal, arra figyel, amit épp csinál. Az észjárása sem szokványos. És éppen ez az, amitől más, mint egy táncpedagógiai oktató a sok közül. Most pedagógusok ezreit oktatja a saját látásmódjára, és részesíti „aha-élményben”.

» Részletek

A világ legjobb keze

Dr.Cristian Rachitanra egy barátom, Ruw hívta fel a figyelmem, amikor az Amerikában élő, mint írta: „ hatalmas szellemgyógyászati tapasztalattal rendelkező” orvos barátja nemrégiben Magyarországra készült. Azért jött, hogy ellenőrizze, illetve optimalizálja a Kárpát- medence tudathálózatának harmonizálása érdekében létrejött Concordantia Carpatiensis szellemiségéhez kapcsolódók testi- lelki állapotát. Vendégünk Kajuyali perui sámángyógyító mester mellett elkezdte a sámáni ...

» Részletek

Alvástréning csecsemőkorban

Minden újdonsült szülő rémálma az éjszakai csecsemősírás. Az édesanyák többsége már annak örül, ha a pici három-négy órát alszik egyhuzamban. Szilágyi Virág egy fiú ikerpár boldog anyukája. Gyermekei kiegyensúlyozottak, nyugodtak – és pici koruktól önállóan, jól alszanak. Ennek titkát nemrég megjelent Ikersiker című könyvében árulta el. Ebből adunk közre hasznos részleteket.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.