Arcképcsarnok
 1   2   3   4   5   ... >> 16 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Fabula Rasa - Nevet és sír a közönség

 Akik hallották őket a Természetgyógyász Magazin Karácsonyi Fesztiválján, aligha feledik a Fabula Rasa érzelmektől fűtött, lelkesedéssel átitatott produkcióját.  

» Részletek

A betegség maga a gyógyulás útja

Azzal vádolták Pataky Attilát, hogy amikor vastagbélrákot állapítottak meg nála, visszautasította az orvosi kezelést. Mint azt lapunknak adott interjújában (februári szám) elmondta: nem erről van szó, hanem arról, hogy másféle orvosi kezelést vett igénybe. A Természetgyógyász Magazinnak interjút adott az énekes kezelőorvosa, dr. Gelléri Julianna, és elmondta, milyen módszereket alkalmaz, amelyek segítségével Pataky Attilán kívül számos más betegnek tudott már segíteni.

» Részletek

A gyógyítók természete

Kezdetben volt a természetgyógyászat, és egy másik kezdetben volt a Természetgyógyászat. Az idők során mindkettő meghalt egy kicsit, ma már viszont újból él a természetgyógyászat, és van Természetgyógyász Magazin is.

» Részletek

A ház, ahol megváltozik az élet

„Láttam Rault felkelni tolószékéből és elindulni, ötven évig tartó kétoldali bénulás után. Az előző látomástól kábultan tanúja lehettem, amint Joao eltávolítja egy nő szemtumorát. Számtalan műtétet, kezelést és gyógyulást láttam, többek között saját asztmámét.”      

» Részletek

A szereplőknek saját sorsuk van

Akit érdekel a családállítás, de még sosem merte kipróbálni, mert nem tudja, mi vár ott rá, egy most megjelent regényből is megtudhatja, pontosan mi történik a foglalkozás során. A Hellinger-Madonna hősnőjét, Katát ugyanis egy ilyen élmény indítja el azon az úton, amely azután meglepő felfedezésekhez vezeti.

» Részletek

A világ legjobb keze

Dr.Cristian Rachitanra egy barátom, Ruw hívta fel a figyelmem, amikor az Amerikában élő, mint írta: „ hatalmas szellemgyógyászati tapasztalattal rendelkező” orvos barátja nemrégiben Magyarországra készült. Azért jött, hogy ellenőrizze, illetve optimalizálja a Kárpát- medence tudathálózatának harmonizálása érdekében létrejött Concordantia Carpatiensis szellemiségéhez kapcsolódók testi- lelki állapotát. Vendégünk Kajuyali perui sámángyógyító mester mellett elkezdte a sámáni ...

» Részletek

Aradi Katalin selyemfestő - Akinek kerek a világ

Velünk kerek a világ címmel különleges kiállítás nyílt nemrégiben a budapesti Művészetek Palotájában, amelyen tanulási zavarokkal küzdő és csökkent látású gyermekek alkotásait tekinthették meg az érdeklődők. A gyermekek által selyemre festett mandalákat idén már másodszor láthatta a nagyközönség, mert a Mosoly Alapítvány és az egyik nemzetközi áruházlánc egyéves együttműködésének gyümölcseként idén tavasszal Győrben már sokan megnézhették a gyerekek ...

» Részletek

Atam Prakash előadása Budapesten

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a Rádzsa jóga és meditáció tanárának magyarországi tanítását.

» Részletek

Az Imago Mundi együttes - A világ tükörképe – zenében

Olykor megadatik annak, aki örömmel ír tehetséges emberekről, hogy úgy írjon: az ajándék is legyen másoknak. Az ritkább, hogy olyan ajándékról írjon, amit ő kapott. Nekem ilyen volt, amikor tavaly, nem sokkal karácsony előtt megtudtam, hogy az Imago Mundi zenekar mint névadót tisztel. Az együttes énekesnője, Pénzes Matild ugyanis a Mantra Főiskolán feladott egyik vizsgatételem nyomán közvetítette az ihletet az együttes vezetőjének és gitárosának, Veress Gábornak, aki már régóta kereste a megfelelő nevet. Ők a mostani beszélgetőpartnereim.   Az ...

» Részletek

Bagdi Bella - "A boldogságom és a feladatom egy és ugyanaz"

Akik részt vettek a tavaly decemberi Természetgyógyász Fesztiválon és meghallgathatták Bagdi Bella koncertjét, annak is tanúi lehettek, ahogy egy sugárzó énekesnő átszellemíti a környezetét, magával ragadja az embereket és könnyedén megénekelteti őket. Senki sem gondolná róla, aki nem mellesleg készségfejlesztő tréner és életvezetési tanácsadó is, hogy úgy másfél évtizeddel ezelőtt még apáca szeretett volna lenni, annyira nem találta a helyét a világban.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2017. május

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.