Arcképcsarnok

A betegség maga a gyógyulás útja

Interjú dr. Gelléri Julianna orvossal, aki az Új Medicinával és más természetes módszerekkel gyógyít

  Azzal vádolták Pataky Attilát, hogy amikor vastagbélrákot állapítottak meg nála, visszautasította az orvosi kezelést. Mint azt lapunknak adott interjújában (februári szám) elmondta: nem erről van szó, hanem arról, hogy másféle orvosi kezelést vett igénybe. A Természetgyógyász Magazinnak interjút adott az énekes kezelőorvosa, dr. Gelléri Julianna, és elmondta, milyen módszereket alkalmaz, amelyek segítségével Pataky Attilán kívül számos más betegnek tudott már segíteni.
  - Doktornő, ön nyugdíjas létére fiatalokat megszégyenítő energiával dolgozik, és noha magánrendelésen fogadja a betegeit, nehéz önhöz időpontot kapni. Mondhatjuk azt, hogy szenvedélye a gyógyítás?

   

  – Kétéves koromtól orvosnak készültem, soha eszembe se jutott, hogy más legyek. Először gyermekorvos szerettem volna lenni, de egy sebészetgyakorlatot a későbbi, nagyon tisztelt főnöknőmmel együtt a fül-orr-gégészeten töltöttem. Bevitt a műtőbe, és ez eldöntötte a sorsomat. Beleszerettem a műtétekbe. Fül-orr-gégész lettem. Sokat tanultam, mégis az volt az érzésem, hogy leginkább azt tudom, mit nem tudok. Amikor én jártam egyetemre, kevésnek találtam a gyakorlati képzést. Például a belgyógyászat-gyakorlaton a szabadidőmben is bejártam a kórházba, hogy a főnővér megtanítson vénázni. Mindig hiányérzetem volt, mert az, amit az egyetemen tanultunk, sok kérdésre nem tudta megadni a választ.

   

  A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin májusi lapszámában olvashatják!

   

  Zimber Szilvia
  XXIII. évfolyam 5. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.