Arcképcsarnok

Dr. Fülöp László - Időutazás az élet vizének egyik feltalálójával

Összefogással fellendíthetjük Magyarország gazdaságát

  Sokan esküsznek rá, hogy ennek köszönhetik az egészségüket, mások az egészet átverésnek tartják, és meg sem kóstolják. Az Élet vizének is nevezett PI víz huszonkét éve indult világhódító útjára. Hol tart ma, és van-e jövője? Milyen ember a feltalálója, dr. Fülöp László, hogyan gondolkodik a világról és a találmányáról?


  – Miért állnak befőttek a dolgozószobája asztalán?

   

  – Mert bizonyítékul szolgálnak arra, hogy PI vízben légmentesen lezárva nagyon hosszú ideig megőrzik minőségüket a gyümölcsök.

   

  – Főzés, szalicil nélkül?

   

  – Ebben az üvegben – mutat egy nagy szőlőszemeket és áttetsző folyadékot tartalmazó üvegre – csak a gyümölcs és PI víz van, semmi más. Fél évvel ezelőtt tettük el, főzés, cukrozás, mindenféle tartósító eljárás nélkül.

   

  – Hogyan lehetséges ez?

   

  – A természetes vizek rezgéstartománya 128 herz, a PI vízé 53,2 herz, annyi, mint az élőlényeké. Az köztudott, hogy a szervezetünk nagyobbik része víz. Amikor megszületünk, 96 százalékban PI vizet tartalmaz a szervezetünk. Ahogy idősödünk, úgy romlik a bennünk lévő víz minősége, a természetes halál beálltakor már csak 58 százalék PI vizet tartalmaz a testünk. A szervezet jelzi a PI víz csökkenését az öregedéssel, de a betegséggel is. A PI vízben nincs romlás, bomlás.

   

  – Az, aki PI vizet vásárol, mitől lehet biztos benne, hogy nem egyszerű csapvizet kap a pénzéért? Miben különbözik ez attól, ami a vezetékből folyik?

   

  – Négy nagyon fontos dologban. Az egyik a tisztaság. A csapvizet 12 tulajdonságcsoport alapján ellenőrzik, az amerikai hadsereg 51 paramétert mér, mi 83 szempontból vizsgáljuk a vizünket. Ebben nincs se gyógyszermaradvány, se növényvédő, rovarölő vagy tisztítószer. Amikor Taszáron állomásoztak az amerikaiak, átjártak Kaposvárra PI vízért, akkor még nem volt palackozónk. A másik, ami fontos, hogy mi marad benne a vízben. Még a természetes vizeink is hiányosak mikroelemekben, bizonyos ásványi anyagokban, amiket természetes oldható formában vissza kell pótolni. A mi készülékünkben a korall felelős az ionegyensúlyért: kivonja, amiből sok van, és leadja, amiből hiány van. A harmadik tényező, hogy milyenek a víz fizikai tulajdonságai az élő szervezeten belül. A PI víz viszkozitása, azaz oldóképessége 40 százalékkal jobb, mint a természetes vizeké. Minden életfolyamathoz oldatok kellenek, a jobb oldódás azt jelenti, hogy kevesebb energiaráfordítással végzi el a szervezet a dolgát. Nagyobb a PI víz felületi feszültsége, stabilitása, vezetőképessége. Az élő szervezetben, ahol minden az ingerválaszokon múlik, adott esetben ez szó szerint az életet jelentheti! Meghatározhatja, hogy egy baktériumfertőzés végzetes-e vagy sem, egy ingerület elég gyorsan célba ér-e és választ kap vagy sem. A negyedik, hogy a PI víz bioenergiát tartalmaz.

   

  – Az első hármat lehet műszerekkel mérni, de ezt a negyediket vagy elhiszem, vagy nem.

   

  – Tévedés, a bioenergia tökéletesen mérhető, fényképezhető, megfogható. A többi is, amiről szó esett, dokumentált, kísérletekkel igazolt tulajdonság. Én nem a levegőbe beszélek. 1992–93-ban végeztünk egy kísérletet Kaposváron. Megmértük egy száz főből álló átlag ötvenéves embercsoport szervezetének PI víz tartalmát, és kaptunk egy bázisadatot. A felét megkértük, hogy egy évig fogyasszanak napi rendszerességgel PI vizet, ebből főzzenek. Ingyen adtuk természetesen. A csoport másik fele volt a kontroll. Azt találtuk, hogy aki egy évig PI vizet fogyaszt, azzal főz, várhatóan 18,3 évvel tovább él és jobb lesz az életminősége.

   

  – Ön is ezt issza?

   

  – 1986 óta lényegében mindenhez ezt használom. Nem látszik, milyen fiatalon tart?

   

  – Ha ön igazat mond, akkor minden országban ennek kellene folynia a csapból. Miért nincs még így?

   

  – Azért húsz év alatt nem rossz eredmény, hogy 22 országban vagyunk jelen, Magyarországon 750 ezren ezt isszák, és aki akarja, otthon is gyárthat már magának PI vizet elég elérhető áron, néha egy színes tévéért többet kiad egy család. A japán császár is ezt issza. Nehéz prófétának lenni a saját hazámban. De én magyar vagyok, ragaszkodom Magyarországhoz, a honfitársaimnak szeretnék először segíteni.

   

  – Hogyan? Azzal, hogy minél több embert rábeszél a PI víz fogyasztására?

   

  – Mindenki maga dönt, akar-e tovább élni. De az elmúlt időszakban kétszáznál is több technológiát fejlesztettem ki. Más rezgéstartományú víz kell a növényeknek, más az állatoknak. A növények számára kifejlesztett technológiát egy 30 hektáros gazdaságban próbálták ki, és az eredmény elképesztő! Háromszoros lett a termés, a növényeket nem támadják meg kártevők, sem rothadás, noha nem permeteznek. Ez a legolcsóbb biogazdálkodás! Egyre több mintagazdaság van, és nagyon jók a mutatóik. Újabb és újabb partnereket keresünk és vonunk be. Nem akarom, hogy higgyenek nekem. Azt akarom, hogy a tények győzzék meg a gazdákat, a saját tapasztalataik.

   

  – Ugye tudja, hogy sokan nem hisznek önnek? Hogyan dolgozza fel ezt?

   

  – A hülyék mindig szkeptikusak, és azt se látják, ami kiböki a szemüket. A szkeptikus az igazi hívő, mert a tények se képesek meggyőzni. – Ön miben hisz? – Én a tényeknek hiszek és az egy Istenben. Nincsen katolikus meg református, buddhista vagy iszlám Isten. Isten egy, ahogyan egy a fejlődés útja és a tudás útja is.

   

  – Tulajdonképpen mi a foglalkozása?

   

  – Kutatóbiológus vagyok és agrármérnök. Keszthelyen végeztem, és nagyon szerencsés voltam, a munkahelyem révén külföldön is dolgozhattam, többek között Japánban. Tudta, hogy a japánokkal közeli rokonságban vagyunk? Még a nyelvük is ugyanolyan, mint a miénk, amikor beszélnek, figyelje meg a dallamát!

   

  – Én úgy tudtam, a finnugorokkal vagyunk rokonságban.

   

  – Így tanították az iskolában, szerintem helytelenül. A magyarok genetikailag a szamurájok rokonai, és így is tisztelnek minket Japánban, ott tanítják az egyetemeken a rokonságot. Sokat jártam Mongóliában, az ujgurokkal való rokonságról se ejtenek szót a magyar történelemkönyvek. A történelem meg van hamisítva, vissza kell nyúlnunk a 997 előtti időkre, hogy visszataláljunk a gyökereinkhez.

   

  – Ezek a nézetei kötődnek politikai körökhöz?

   

  – Ezek a tényekhez kötődnek. Egykoron voltak gondoskodó állami vezetők, de az távol áll a harácsolástól. Nincs dolgom a politikával.

   

  A PI víz hatására a csíranövények fejlődése harmonikus lesz. Balról jobbra: jácinthagyma, japán káposzta, kukorica

   

  – De ahhoz csak kellene politikai akarat, hogy a PI víz megváltoztathassa, fellendíthesse a magyar gazdaságot!

   

  – Az a fontos, hogy minél szélesebb körben ismertek legyenek a tények, hogy az emberek tudjanak róla, milyen fantasztikus dolog van a kezünkben. Már régen nem csak PI víz van, ez a technológia mindent képes megváltoztatni. Van például PI olaj, nem szívja be az, amit sütnek benne, ezért 30 százalékkal kevesebb kell belőle. Nem avasodik, nem koszolódik, vannak húszéves olajmintáim. Vagy itt van a PI krém.

   

  – Ez utóbbit ön is használja?

   

  – Nem jutott eddig eszembe, de most, hogy mondja, miért ne használhatnák a férfiak is? Ők se akarnak ráncosak lenni!

   

  – Bor, sör nincs PI technológiával?

   

  – Már hogyne volna! Aranyérmes egri, balatoni, villányi bioboraink vannak, amiket minden adalékanyag nélkül dolgoznak fel. Magyarországon csak néhány PI-központban kapható, Japánban és a Távol-Keleten óriási iránta a kereslet. Csehországban, Olomoucban használják a sörgyártásban a technológiánkat, az erjedés tökéletesen végbemegy, a kontrollsörnél jobb ízű, gyártása energiatakarékos. Arany- és ezüstérmes sörök készültek így. A PI kukorica 20 százalékkal több keményítőt tartalmaz. Olyan ász van a kezünkben, hogy Európával azt teszünk, amit akarunk! Az állattartásnak a mi technológiánkkal nincs szaga, a trágya nem rothad, nem büdös, hanem humusz lesz belőle, és egyetlen állat se betegszik meg. Óriási kereslet van erre a minőségre, ilyen nincsen senki másnak. A PI tojás sárgáját a hártyájánál fogva fel lehet emelni, ez azt jelenti, hogy rendkívül stabil, a káros anyag nem jut át, nem tud megfertőződni. Azt jelenti ez, hogy visszaadhatjuk az élőlényeknek a természetes védekezőképességet! Ez egy új világ.

   

  – Gazdaggá teszi önt?

   

  – Anyagi értelemben kérdezi? Egy gyomrom van, egyszerre egy ruhát hordok, nekem nincsen szükségem semmire, csak olyan partnerekre, akikkel ezt az új világot megvalósíthatom. Akikkel újraépíthetem a természettel és a teremtővel elveszített kapcsolatunkat. Kötelezettségeink vannak önmagunkkal, másokkal és a világgal szemben. A kapcsolataink szét vannak dúlva, az emberek nem tudják, miért van annyi bajuk-bánatuk. Rég elveszítették a talajt a lábuk alól. Én a stabilitást a víz és az élelmiszer felől közelítem meg, de az emberek helyett cselekedni nem tudok. Mindenkinek a maga felelőssége, vállalja-e a saját miszszióját. Újra élhetővé kell tennünk a bolygónkat és az életünket.

   

  – Mit szól ehhez a családja? Partnerek ebben a családtagjai?

   

  – Egy fiam van és egy lányom, unokám. Én föltettem erre a technológiára, a munkámra az életemet, és közben nem volt elég időm a családomra. Ezt az egyet sajnálom. Hajtott előre a megismerés vágya, a felfedezés nagyszerűsége. Egyedül élek, mindkét gyermekem felnőtt, és derekasan megállják a helyüket. Szeretem és becsülöm őket, és azt hiszem, ők is engem.

   

  – Vannak követői?

   

  – Igen, és nem csak az a 750 ezer ember, aki PI vizet fogyaszt, hanem sokan, akik tudatosan akarnak a fény útján járni, akik nem akarnak beletörődni a Föld pusztulásába, a környezetszennyezésbe, hanem élhető világot szeretnének. A mi világunk jórészt a hármas tudatszinten van, ahol visszahúz a félelem, a bizonytalanság, a gonoszság és az irigység. Nekem is sok irigyem van, tudom, de nem törődöm vele. Aki eljut a negyedik szintig, az átlép a spirituális szint kapuján. Itt áll az emberiség a harmadik és a negyedik szint határán, két világ, az anyagi és az éteri határán. Ha ezt a kaput át tudja lépni, ott szeretet van, nyugalom, ott már ismeretlen fogalom a harag és a félelem. A fizikai szintnek rendben kell lennie ahhoz, hogy az éteri szintjére léphessünk. Ehhez keresek társakat szellemi és fizikai értelemben egyaránt.

  Zimber Szilvia
  XVIII. évfolyam 5. szám

  Címkék: Dr. Fülöp László, PI víz

   Aktuális lapszámunk:
   2020. augusztus

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.