Arcképcsarnok

Egy kaliforniai álom valóra vált

Világsztárok harmóniában

  Szépek és gazdagok. Gazdagok és sikeresek. Lehet, hogy mégsem minden az övék? Amit nem kapnak meg, mennyire hiányzik? Bevallják? Letagadják? Mégis mitől vannak egyensúlyban?


   

  Emma Stone-nal mindig jó beszélgetni. Cukorborsó, mondanám, egész addig, amíg nem szólal meg, mert a hangja mély és picit rekedtes, mint aki sokkal többet élt, nem 28 évet. Pedig annyi. De két év híján az élete felét már megette Hollywood, és ez sokat számít ám. Emma Stone 15 éves volt, mikor kisírta magának a szomszédos Arizonában, hogy Los Angelesbe költözzön az anyukájával. Ismerem azt a lakóparkot, ahol lakást béreltek. Valószínűleg minden toronyházban tucatjával laktak az „Emmák”, akik Hollywoodról ábrándoztak, és hetekig, hónapokig, évekig nem jött be semmi. Már Emma Stone is ott tartott, hogy feladja, amikor egy kedves castingdirektor visszahívta, hogy lenne itt egy film, a Superbad, aminek a főszereplője még hiányzik... Hát így kezdődött Emma Stone karrierje, és onnan egyenesen ívelt fölfelé. Bájos, nagy szemű (bár mint mondja, kontakt nélkül alig lát), turcsi orrú, lapos mellű, de kegyetlen humorú lány, aki musicaleken nőtt fel, és élete álma volt, hogy eljátszhassa Sally Bowlest a Kabaréban. Már ezen is túl van (a Broadway-n!), és tulajdonképpen ennek köszönheti, hogy Damien Chazelle megkereste és felajánlotta neki a LaLaLand (lánykori nevén a Kaliforniai álom) főszerepét. Emma nem sokat hezitált, főleg, mikor megtudta, hogy a partnere kedves barátja, Ryan Gosling lesz, akivel már két filmben játszott.

   

  A LaLaLand kapcsán Velencében kezdtük, Torontóban folytattuk és Los Angelesben fejeztük be a beszélgetést, ami az Oscar-díjig tartott.

   

   

  A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin áprilisi lapszámában olvashatják!

   

  Návai Anikó, Los Angeles, 2017. március
  XXIII. évfolyam 4. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.