Arcképcsarnok

Megértettem a betegségemet

Interjú Pataky Attilával a rák legyőzéséről és az élet értelméről

  Óriási botrányt kavart Pataky Attila rockzenész, az Edda frontembere, amikor egy tévéműsorban kijelentette: elutasította az orvosi protokollt, és természetgyógyászati módszerekkel gyógyult meg a rákból. Lapunk nemcsak e módszerekről, hanem szintén megütközést keltő világlátásáról is faggatta a népszerű énekest.   

  - Otthonodba invitáltál, ahol harmónia uralkodik. Csak a nemrég megjelent Mi vagyunk a rock című könyv példányai és néhány CD árulkodik arról, hogy egy rockzenésznél járok. Itthon nem ugyanaz a Pataky Attila vagy, mint a színpadon?

   

  - Az otthonunk a feleségemet, Orsit dicséri. Mindig, mindenhol ugyanaz a Pataky Attila vagyok, de nem vagyok azonos egyetlen szerepemmel sem, és azzal sem, amit mások rólam gondolnak, mi több, tíz vagy pláne negyven évvel ezelőtti önmagammal sem. A rockzenészt azonosítják a színpadi megjelenésével és egykori önmagával, de még egy rockertől sem tagadható meg a változás joga. Folyamatosan változunk, fejlődünk. Azért örülök a könyvnek, mert sok mindent elmondhatok benne ezekről a változásokról és arról, ma mit gondolok.

   

  A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin februári lapszámában olvashatják!

  Z. Sz.
  XXIII. évfolyam 1. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. augusztus

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.