Betegségek A-tól Z-ig

Az egészséget helyreállító rezgések

Biorezonancia-terápia

  Súlyos bőrbetegségek, allergia, migrén, hormonzavarok – mindez eredményesen kezelhető biorezonanciával. E gyógyító módszert régi, rendszeres olvasóinknak nem kell bemutatni, ám az olvasók érdeklődése és az augusztusban is tomboló allergiás panaszok arra késztettek bennünket, hogy újra foglalkozzunk a témával.  


   

  Minden embernek, minden sejtnek saját rezgésmintája van. Ha ez eltorzul, egészségkárosodás lép fel. A biorezonancia-terápia segítségével az elektromágneses hullámok rajzolata újra harmonizálható. A szervezet saját információit speciális technikai eszköz korrigálja, és gyógyító rezgésként juttatja vissza a testbe.

   

  Gyerekkori ekcémánál, kínzó problémáknál érdemes arra gyanakodni, hogy a bőrtünetek nem neurodermatitiszre vallanak. Ilyenkor allergiavizsgálatot kell végezni. A tesztelésnek két formája létezik: lehet elektroakupunktúrával végezni, ami része a biorezonancia-készüléknek, vagy pedig biotenzorral, amelyet a természetgyógyász a gyerek és a megvizsgálandó allergén közé tart. A bot kimozdulásán látható, hogy a szervezet védekezik-e az adott anyag ellen.

   

  Még egyértelműbb a reakció, ha a biotenzort egy kábellel a biorezonencia-készülékhez csatlakoztatják, s az allergént elektróddal vizsgálják. Az elektród átveszi és felerősíti az allergén rezgésmintáját.

   

      

  Balra: a kisfiú arca tele volt vörös kiütésekkel – így engedték ki 1995 augusztusában a bőrklinikáról
  Középen:1996. január: három hónapos biorezonancia-terápia után még viszket a bőre, a gombákat még nem sikerült teljesen legyőzni
  Jobbra: 1996. május: hét hónap után már nem látni a betegség nyomait. Bőre és szervezete egészséges

   

  Ha a vizsgálat a gyereknél sajnálatosan gyakori tejallergiát is kimutatja, először ezzel kell megbirkózni. Ha ugyanis a tejsavflóra nem tud kialakulni a szervezetben, illetve a bőr felületén, a terápia további szakaszai nem kezdhetők el.

   

  A közeget egyensúlyba kell hozni, hogy a szervezetben ne tengjen túl a sav.

   

  A bőr már egyhetes biorezonancia-kezelés után is mutathat kis változást, de előfordulhat, hogy több allergén leküzdése bizony hosszú időt vesz igénybe. Kezdetben sűrűbben, egyes esetekben akár 48 óránként is szükség lehet kezelésre, majd egy hónapig hetente kétszer, azután hetente egyszer, s fél év után csak időszakos fenntartó kezelésekre van szükség.

   

  A helyes rezgés ereje

  A biorezonancia-terápia testazonos információkon alapul, amelyeket egy technikai eszköz segítségével korrigálnak, és gyógyító rezgésként vezetnek vissza a szervezetbe. Ahhoz, hogy a természetgyógyász hozzáférjen a megbetegedett szerv elektromágneses információihoz, szükség van a beteg testrészre helyezendő elektródákra és egy kábelre, amely az információt eljuttatja a készülékhez. Az utóbbi egy akupunktúrapontra, reflexzónára vagy csakrára viszi át az információkat. Ez történhet például gömbelektródákkal, amelyeket a páciens a kezében tart.

   

  Virágpor, macskaszőr, tejtermék vagy gyomirtó – a biorezonancia segítségével kideríthető az allergia kiváltó oka

   

  A gömböket vékony mágneses réteggel vonják be, hogy az információ valóban eljusson a kéz minden reflexzónájához. Mágneses mélyszondát is lehet használni, amelyet közvetlenül a bőrre helyeznek, s az alatta található szervekre hat.

   

  A rezgés erőssége szükség szerint változtatható. Csökkenthető 0,025-re, illetve felerősíthető a 64-szeresére. Biofizikusok, orvosok és természetgyógyászok hosszú évek munkájával kifejlesztett számítógépes programok segítségével számítják ki, hogy az egyes betegségeknél milyen ritmus alkalmazása ajánlatos. Kezeléskor nemcsak az adott betegségre, hanem az egész szervezet szabályozására, harmonizálására is figyelni kell.

   

  Ha a szervezet egy értékes tápanyagban gazdag élelmiszerre allergiás reakciót mutat, nem csak az a cél, hogy a jövőben megakadályozzák az allergiás tünet jelentkezését. Testünknek meg kell tanulnia, hogy az értékes anyagokat – vitaminokat, ásványi anyagokat – felismerje és megfelelően hasznosítsa. Ezért a biorezonancia-készülékben a harmonikus rezgésmintákat különválasztják a diszharmonikustól. A harmonikus információk felerősíthetők, a diszharmonikusak pedig harmonikussá változtathatók át.

   

  E technika feltalálója, dr. Franz Morell homeopata – aki értett a biofizikához is – a következőből indult ki: ha a homeopátiában kígyóméreggel gyógyíthatók emberek úgy, hogy az anyagot felerősítve, önmagában a biofizikai információval is hatás érhető el, akkor ennek az elvnek a testazonos információval is működnie kell.

   

  Azáltal, hogy a természetgyógyász a gömbelektródák segítségével gyógyító rezgéseket visz át a kéz reflexzónáira, stimulálja a nyirokkeringést

   

  A beteg testrész információját tehát homeopátiával „fel kell dolgozni”, visszajuttatni és elindítani az öngyógyulás folyamatát.

   

  A biorezonencia az allergián túl nagyon sok más esetben is alkalmazható, például hormonális rendellenességeknél, változó korban lévő nőknél, továbbá anyagcserezavaroknál. A kínai orvostudomány nagyszámú anyagcserepontot ismer, amelyeket sebhelyek vagy sérülések kedvezőtlenül befolyásolhatnak. A császármetszésből visszamaradt heg zavarhatja például a vasfelvétel pontját. A sebhelyek megfelelő kezelésével ez a pont újra szabaddá tehető.

   

  A szervezetben felgyülemlett sok méreganyag és az amalgámtömésből kiszabaduló higany eltávolítására is lehetőséget ad a biorezonancia-kezelés. Meg lehet szabadulni a gyógyszerként használt kortizontól és antibiotikumoktól is. Ezek gyakran gátolják az anyagcserét és megakadályozzák a krónikus panaszok gyógyítását.

   

  Olyan gyerekeknél, akiknek polipjuk van, gyakran szintén allergiás folyamat húzódik meg a háttérben. Ha sikerül felismerni és megszüntetni a kiváltó okot (például a tejfehérjét), a gyerekek ismét szabadon lélegeznek, s gyakran elkerülhető a műtéti beavatkozás.

   

  A titok nyitja

  A rezonancia latin eredetű szó, visszhangzást, együttrezgést jelent. Jól ismert példa a jelenségre a hangvilla, amely az énekesnek segít megtalálni a helyes kezdőhangot. Ha eltalálja azt a hangot, amelyre a hangvilla hitelesítve van, akkor a két hang együtt rezeg, vagyis rezonál.

   

  A biorezonancia-készülék a homeopata dr. Morell találmánya. Orvosok és természetgyógyászok diagnosztizáláshoz és terápiához is használják

   

  Dr. Cyril Smith, a Stanfordi Egyetem professzora rájött, hogy ennek az együttrezgésnek az orvosi terápiában is van jelentősége. Impulzusok, amelyek eltalálják a szervezet saját frekvenciáját és így rezonálnak, dr. Smith tapasztalata szerint már a másodperc töredéke alatt hatást érhetnek el, miközben más gyógyszerek és módszerek jóval lassabban vezetnek eredményhez.

   

  A páciens egyéni elektromágneses rezgésmintájának felismerésére fejlesztették ki a biorezonancia-készüléket. Egészséges embereknél harmonikus hullámrajzolatot mutat, a betegeknél viszont szabálytalan, eltorzult formákat. Ha a páciens bizonyos anyagokra allergiás, akkor teste az allergén rezgésére rezonál.

   

  Avégett, hogy sikerüljön a „beteg” rezgéseket a kóros elváltozásokat elindító információval együtt kiiktatni, dr. Morell, a biorezonancia-terápia feltalálója zseniális trükköt alkalmazott: a hullámokat fordítva vezetik vissza a testbe, így negatív hatásuk megszűnik.

  -kk-
  VIII. évfolyam 8. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2019. október

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.