Betegségek A-tól Z-ig

Csodatévő tojásolaj

A bőr és a nyálkahártya károsodását hatékonyan gyógyítja

  A charismon természetes hatóanyag, amely gyógyít, noha ezt a képességét egyesek elvitatják. Ezért ez az alkímia módszereinek felhasználásával készült anyag egyelőre csak kozmetikumként, illetve étrendi kiegészítőként kerülhet forgalomba.


   

  Számos gyógyulási történetet lehet ma már megismerni egy természetes hatóanyagot tartalmazó készítmény, a „Créme du Ciel” kapcsán. A krém hatóanyaga az úgynevezett „tojásolaj”, görög nevén charismon (ejtsd: kharizmon), amely ebben a formában nem lelhető fel a természetben, mégis természetes ható- anyagról van szó. A világszabadalmi oltalom alatt álló anyagot tojássárgából vonják ki, az eredmény sárgás-vörös olaj. Gyógyhatását nem csak az övsömörből, kullancscsípésből, különféle sérülésekből és nyálkahártya-gyulladásból gyógyult betegek beszámolói támasztják alá, hanem immár 25 tudományos kutatás eredménye is. Utóbbiak igazolják, hogy a charismon a bőr és a nyálkahártya károsodásait – akár a súlyos égéseket is – rendkívül hatékonyan képes gyógyítani.

   

   

  A sokoldalú tojásolaj

  A charismon segítségével megelőzhető a keloidképződés pl. műtétek után, illetve a csúnya hegek képződése égési sérülések nyomán. Elhalványítja a meglévő hegeket, javítja a bőr kapilláris keringését, aminek hatására a hegszövetekben is javul a vérkeringés. Ugyanakkor a bőrben zajló gyulladásos folyamatok esetén szabályozza a bőrsejtek immunitásának működését. 

   

   

  A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin júniusi lapszámában olvashatják!

  –dr. ki–
  XXIV. évfolyam 6. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2019. március

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.