Betegségek A-tól Z-ig

Nagy tavaszi megújulás


 

A fárasztó, energiaszegény tél után, amikor a szervezet takarék lángon égett, itt az ideje a megújulásnak, a mérgek és kórokozók eltávolításának. Ezért sokat tehetünk magunk is. Bár sokan azt hiszik, hogy kizárólag öröklött genetikai adottságaink határozzák meg az élet minőségét, ez téves elképzelés. Valójában két másik tényező határozza meg elsődlegesen egészségünket: életmódunk és az elfogyasztott táplálék. Megfelelő életmóddal még azokat a betegségeket is megelőzhetjük, amire génjeink hajlamosítanának minket. A legáltalánosabb betegségekkel kapcsolatban például dr. Lamont Mardoch, a Loma Linda Orvosi Egyetem professzora így fogalmazott: A hibás genetikai tényezők töltik meg a puskát, de az életmód húzza meg a ravaszt.

 

Egészségesnek lenni többet jelent, mint életben maradni. Az életmódot azért is fontos hangsúlyozni, mert azok, akik csak a külsőségekre figyelnek, azt is hajlamosak elhinni, hogy hormonpótlással, plasztikai sebészettel, kozmetikával megoldhatnak minden problémát. A valóságban a szervezet saját erőit kell aktivizálni. A szervezet regenerálása, revitalizálása vezet a hormonok optimális szintjéhez, az igazi megújuláshoz.

 

Az első lépés a nagytakarítás, a szervezet alapos megtisztítása. A betegségek alapvető oka az élősködők és a szennyező anyagok felhalmozódása testünkben. Az élősködő férgekkel kapcsolatban még néhány évvel ezelőtt is az volt a felfogás, hogy különféle kemikáliákkal kell „kibombázni” őket a szervezetből. A valóságban olyan kemikália nem létezik, ami úgy lenne hatásos, hogy közben nem károsítja szervezetünket is. A legújabb felfedezés már ahhoz a tényhez kapcsolódik, hogy az élősködő férgek többféle fejlődési szakaszon mennek át – és az alsó fokú lényeket elektromos árammal is ki lehet irtani a szervezetből. A módszer a rádióelektronika alapjain nyugszik. Ha nagyon pontosan egybehangoljuk egy külső áramkör kapacitív és induktív tulajdonságait úgy, hogy annak rezonanciafrekvenciája megegyezik egy kívülről érkező frekvenciával, az áramkör oszcillál. Ennek következtében pozitív visszajelzést kapunk az erősítő áramkörben, testünk sugározza a kívülről érkező frekvenciát. Ha egy vírus laboratóriumi mintáját helyezzük a tárgylemezre, a rezonanciát figyelve megállapíthatjuk, hogy ugyanez a vírus megtalálható-e a vizsgált személy szervezetében is. Megfelelő feszültségen, időtartamban és frekvenciatartományban bármely pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust és élősködőt.

 

Azt is tudni kell, hogy a Fasciolopsis buskit az a bélmétely (laposféreg), amit minden rákbetegség, HIV-fertőzés, Alzheimer-kór, Crohn-betegség, Kaposi-szarkóma és endometriosis hátterében felfedezhető. De nagyon sok emberben előfordul betegségtünetek nélkül is. Ha testünkben oldószerek vannak, nem csak kifejlett állapotában telepedik meg ez a parazita gazdaszervezetben, hanem fejlődésének minden fázisához kiváló terepet talál. Ezért kell feltétlenül megszabadulnunk az oldószeres szennyeződésektől, a fémszennyeződésektől, a penészgombák által termelt mérgező anyagtól, a mikotoxintól. Sorolhatjuk még a fizikai mérgeket is, a belélegzett port, azbesztet, üveggyapotport. Valamint nem feledkezhetünk el a kémiai mérgekről sem: a fluorozott szénhidrogénekről, illetve a freonról, ami a hűtőközeg a fagyasztókban és a légkondicionálókban.

 

Tehát első lépésben ki kell irtani a szervezetünkben megtelepedett élősködőket, majd léböjtkúrával ki kell tisztítani a szervezet lerakódásait. Ezután gyógynövényekkel és speciális táplálékkiegészítőkkel, valamint természetgyógyászati kezelésekkel felerősíthetjük legyengült immun- és hormonrendszerünket. Rendbe kell tenni a szervezet pH-értékét is, mivel az elsavasodás is a betegségek melegágya.

 

Megújulási programunkhoz hozzátartozik a sejtmegfiatalítás is. Ennek első lépése az energiagazdag alaptáplálkozás (nem kalóriákban, hanem fotonokban, fényenergiában gazdag nyers biozöldség és -gyümölcs). A táplálkozás további elemei a csírák, friss hajtások, rügyek. Napi 2,5 liter ásványokban szegény, szénsavmentes vizet is el kell fogyasztani. A táplálkozás beállítása mellett fontos a mozgásprogram is, ami kardióedzést, izomfejlesztést, nyújtást, illetve a belső szervek regenerációjához nélkülözhetetlen jógagyakorlatokat is tartalmaz. Mindez kiegészül energetizáló tudatfejlesztő gyakorlatokkal, teljes relaxációval és meditációval. Az általunk alkalmazott program része még a fény- és színterápiás kezelés, amellyel helyreállítjuk a téli fényszegény időszak, a túlzott tévézés és számítógép-használat által megbontott fényegész rezgéstartományt.

 

A teljes megújulás a speciális parazitairtó készülék, az erre a célra kidolgozott máj- és vesetisztításra szolgáló gyógynövényprogram együttes alkalmazásával és szakértő felügyelet mellett érhető el.

Deák Krisztina
XIII. évfolyam 3. szám

Címkék: megújulás, tavasz

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.