Betegségek A-tól Z-ig

Tanácsok férfiaknak

Gyakorlatok a nemi vágy fokozására

Aviva Gabriella Steiner, aki egy fantasztikus gyakorlatsort talált ki a női nemi szervek és a hormonháztartás helyrehozására, a férfiakra is gondolt. Számukra is kidolgozott egy gyakorlatsort, amelynek segítségével nem csak megelőzni tudják problémáikat, de a már kialakult potenciazavarokat és prosztatagondokat javítani tudják.


Mert az idő múlása, a helytelen életmód a férfiak testére is rombolólag hat. A szövetek elgyengülnek, leépülnek, és a belső elválasztású mirigyek csökkent működése is súlyos betegségeket, elváltozásokat okozhat. Elsősorban a károsító tényezőket kell kiküszöbölni az életünkből, az alkoholt, a kávét, a dohányzást, a hormonnal kezelt húsokat, a stresszt. Már az egészséges életmód felvállalásával, ételkombinációra épülő táplálkozás bevezetésével is csodás eredményeket tudunk elérni. Nagyon fontos, hogy az emésztőrendszerben ne legyen erjedés vagy rothadás, hanem csak a tökéletes emésztés. Az Aviva módszer férfiaknak szóló gyakorlatsora segít a prosztata- és potenciaproblémákon, sőt a renyhe bélműködést is megszünteti, amely szintén sok betegség kiinduló forrása. A gyakorlatok reményt keltő eredményei rövid időn belül megszüntetik a férfigondok miatt kialakult depressziót.

 

A torna közben a szorítás a farizomra koncentrálódik, mert a férfiaknál a gerincből kilépő idegvégződések hátul a farizomban maradnak. Ennél a gyakorlatnál ütemes farizomszorításokat végzünk, miközben a sarkunkkal a nagy lábujjunkra koppantunk. A nagylábujj körömágyában helyezkedik el a hipofízis reflexoterápiás pontja. A hipofízis felel a belső elválasztású mirigyek összhangban történő munkájáért, a férfiasságért is.

Ez a támaszkodás nélküli testhelyzet nagyon jó hatással van a hasnyálmirigyre is. Ilyenkor a hasizom is erős feszülést kap. A hasnyálmirigy és a nemi mirigyek egymást befolyásolva dolgoznak (a cukorbetegség potenciazavart hozhat).

 

Sarok talajra koppantása sok változatban történhet. A sarkunkon helyezkednek el a genitális zóna reflexote-rápiás pontjai. A természeti népek ezt nagyon jól tudják. A pásztoraik legeltetés közben botra támaszkodva állnak, és közben folyamatosan kopogtatják sarkukkal a talajt (és soha nem lesznek impotensek).

 

Két legnagyobb probléma: impotencia, prosztata megbetegedése. Az impotenciának különböző fokozatai vannak:

 

– nincs nemi vágy,

– van nemi vágy, de merevedés nem jön létre,

– a merevedés létrejön, de rendkívül rövid ideig tart (ebben az esetben a megtermékenyítés megtörténhet).

 

A torna hatására létrejött altesti vérbőség rugalmasabbá, elasztikusabbá teszi a szöveteket. Sokkal életképesebb spermák keletkeznek, és a szűkebb „járatokon” áthaladnak. Rendeződik a hormonszint.

 

Prosztata

Egyik feladata egy olyan fehérje termelése, amelynek szerepe van az ondó elfolyósításában. Nemcsak az anyaméhnek, a prosztatának is van tisztulási funkciója. Ha a bélben emésztés helyett erjedés vagy rothadás folyamata zajlik, akkor a bélből kijövő toxinokat a prosztatában lévő nyirokcsomók próbálják összegyűjteni és közömbösíteni, és átalakítás után azt magukból eltávolítani.

 

De a prosztatába kerülhet a test bármely területén zajló gyulladás toxinja is (pl. egy gyulladásos fogé is).

Tóth Lívia
XVI. évfolyam 8. szám

Címkék: Aviva-módszer, potenciazavar

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.