Biokörnyezet
 1   2   3  >> 3 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A lélek terei

Az épí­té­szet­ben kb. 20 éve in­dult meg az a vál­to­zás, amely szo­ro­san kap­cso­ló­dik az em­ber spi­ri­tuá­lis igé­nye­i­nek ki­elé­gíté­sé­hez. Olyan épí­té­szet van ki­ala­ku­ló­ban, amely cél­jául a test és a lé­lek re­ge­ner­álá­sát, az egész­ség meg­őr­zé­sét tűz­te ki. A ho­lisz­ti­kus épí­té­szet az öko­ló­giai és ...

» Részletek

Az új trend: Természetes otthonok

Az­ ökológiai­ építkezés­ és­ az­ ilyen­ otthonok­ kialakítása­ mind­ népszerűbb.­ A­ természetes,­ tömör­fából­készült,­ az­ illatos­ olajakkal­ kezelt­ bútorok­ is egyre­ nagyobb­ számban­ fogynak,­ és­ a­ piacon­ jelen­ lévő­szolgáltók­ száma­ szintén­ nő.­ 

» Részletek

Biofalu Máriahalmon

» Részletek

Egészséges faházak

A kellemes közérzet és a lakókörnyzet közötti szoros összefüggésről a hagyományos építkezési gyakorlat egyáltalában nem vesz tudomást. Ám ez az egyértelmű összefüggés, és nem utolsósorban a fogyasztói nyomás oda vezetett, hogy a gyártók mind nagyobb mennyiségben használják fel a fát mint ökológiailag és építészetbiológiailag kifogástalan építészeti nyersanyagot.

» Részletek

Együtt a természet erejével

Egyszerűség, tisztaság és szépség - ezeket az alapelveket valósította meg Sönke Thiesen ácsmester Husum (Németország) melletti ún. "ősfedelű háza" felépítése során. Spirituális élmények hatására ezeréves, szinte már feledésbe merült építészeti eljárások előnyeit ötvözte a mai technika adta lehetőségekkel.

» Részletek

Élet vastu-módra

Rosszul alszik? Általánosan rossz a közérzete? Akkor előfordulhat, hogy gondjaira a vastu, a feng shui indiai "anyja" jelenthet megoldást. Lakó- és munkahelyünket ugyanis már igen egyszerű eszközökkel is harmonikus sarokká alakíthatjuk át, ahol energiával töltőd hetünk fel.

» Részletek

Életerőt adó bútorok

A feng shui újabban a bútoripart is meghódítja. Egyre több tervező és asztalos veszi figyelembe ezeket a távol-keleti elveket. Termékeiket kerek formák, természetes anyagok és pozitív energiát adó, speciális méretek jellemzik.

» Részletek

Feng shui a gyógyításban

» Részletek

Hogyan fűtsünk helyesen?

» Részletek

Igaz barátaink

Az állatok előítéletek és számítás nélkül közelítenek hozzánk. Az emberben partnert vagy vezetőt keresnek, és cserébe közelségükkel ajándékozzák meg. Az állatterápia nemcsak számos betegség kiegészítő gyógymódjaként válik be a kómától a szívinfarktusig, hanem segítségükkel hétköznapjaink is barátságosabbak és színesebbek lesznek, és új emberek barátságára is szert tehetünk.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.