Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A cellulitisz problémája

A cellulitisz, közismert nevén a narancsbőr széles körben elterjedt női probléma. Mögötte gyakran egy másik kórkép rejlik, a zsírszövet felduzzadása. Cikkünkben egy szakember tanácsait olvashatják.  

» Részletek

A kötőszövet is megbetegszik

Kötőszöveteink létezéséről általában csak akkor veszünk tudomást, ha narancsbőr, visszértágulat vagy lógó has formájában, negatív oldaláról mutatkoznak. Pedig anélkül, hogy tudnánk, folyamatosan jelen vannak és gondoskodnak testi funkcióink egészséges működéséről. Bonyolult és igen összetett szabályzó rendszerek biztosítják sejtjeink tápanyagellátását és anyagcseretermékeik kiválasztását, elszállítását. Ha a szövetek "elsalakosodnak", ezek a mechanizmusok nem ...

» Részletek

A narancsbőr gyógyfüves házi kezelése

Mottó: „Már öt négyzetméternyi gyógynövénykert birtokában sokat tehet az ember önmagáért, viruló  egészségéért.” (Maurice Messegue)

» Részletek

Cellulitisz: a feszes bőr ábécéje

A narancsbőr a 35 év fölötti európai nők 80 százalékát érinti. Bár nem betegségről van szó, csupán kozmetikai problémáról, az érintettek világszerte milliókat adnak ki, hogy eltüntessék a csúnya elváltozást a fenekükről, a combjukról, a hasukról és a karjukról. Folyton újabb és újabb krémek, zselék és kenőcsök ígérik a tartósan feszes bőrt – de vajon lehetséges ez egyáltalán?

» Részletek

Mágikus torna cellulitisz ellen

Az egyszerű, ámde hatásos gyakorlatok segítségével eredményesen vehetjük fel a harcot a cellulitisz ellen, méghozzá bárhol és bármikor: az ágyban, a fürdőszobában, az autóban vagy az irodában.  

» Részletek

Power-edzéssel eltűnik a narancsbőr

A következő fitneszgyakorlatok teljes körű edzéstervet biztosítanak cellulitisz ellen. Erősítik az izmokat, a kötőszövetet és beindítják az anyagcserét. A legjobb eredményt akkor érjük el, ha hetente háromszor elvégez zük a gyakorlatokat.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.