Csodás gyógyulások

Joalis-módszer a gyakorlatban

Az érzelmi mappa segít megfejteni, hogy a fizikai probléma mögött milyen érzelmi töltés van


   

  A Joalis-módszert már nem kell bemutatni a Természetgyógyász Magazin olvasóinak. Több számban is írtunk az irányított és ellenőrzött méregtelenítés fontosságáról, valamint a konkrét problémára szánt készítményekről. Most egy Joalis-terapeuta konkrét esettanulmányban mutatja be a folyamatot.

   

  T. J. 79 éves férfi magas vérnyomásban és cukorbetegségben szenvedett, melyet gyógyszerrel kezeltek. Széklete spontán nincs, hashajtóval sikerült. Egy éve azonban a hasfala folyamatosan fájt és émelygése is volt. Orvosi eredményei között a vérvizsgálat, a béltükrözés negatív volt. Bár a tükrözés óta kicsit jobban érezte magát. Ezt azzal hoztuk összefüggésbe, hogy a vizsgálathoz beöntést alkalmaztak, melynek következtében jelentős mennyiségű toxintól megszabadult.

   

  Első lépésben a lép és máj szervkört és az anyagcserét méregtelenítettem az SO, Vel-Dren, a Me és az Aktiv-Acid készítményekkel. A tejtermékre intoleranciát jelzett a Salvia műszer, ezért megkértem, hogy tartózkodjon a tejtermék fogyasztásától, fogyasszon több rostot, zabpelyhet, útifűmaghéjat. Megbeszéltük, hogy amikor a termékek elfogynak, eljön kontrollvizsgálatra és tesztelem a változásokat.

   

  Amikor visszajött, arról számolt be, hogy spontán székletürítése van, fájdalma megszűnt. Alvása pihentető gyógyszer nélkül is, és a cukorgyógyszerét a felére csökkentette. Természetesen a kellemetlen hasfájása megszűnt.

   

  Amint a fizikai síkú probléma oldódott, a második alkalommal a tobozmirigy, 3-as melegítő meridián érzelmi terheltséget mutatott. Erős autoimmun-reakció volt mérhető. Megkérdeztem, emlékszik-e, hogy az erős fájdalom előtt milyen érzelmi történet állt. Elgondolkodott, és azt pontosan be tudta azonosítani, hogy február 28-án kezdődött.

   

   

  Nem emlékezett, de engedélyt kértem, hogy az érzelmeket kiteszteljük. A gép az éhségtől való félelmet, elődök hagyatékaihoz való ragaszkodást mutatta. A férfi erőteljesen helyeselt, és folytatta a tesztelt érzelmekhez kapcsolódó történetet. Megerősítette, hogy valóban mindent összegyűjt, vigyáz rá, és nincs, akire bízhatná a dolgokat, mert senki nem tud úgy vigyázni rá. A Jelinek-előadás anyagát felhasználva teszteltem a Nodegen készítményt az érzelmi területre. Erre a teljes történetet elmesélte.

   

  A második kúra alkalmával az Autoimmun, Nodegen, Du, Vitatone és Activ-Col készítményeket adtam. Tejtermékre adott reakciója normál volt. Ezért heti 1 alkalommal fokozatosan visszavezettük az étrendbe. Attól a ténytől, hogy megfejtettük, mi okozta a problémáját, nagyon boldog volt. Egyetértett, és kérte az érzelmi készítményeket, hogy a lelki blokkokat is oldjuk ki a szervezetéből. Folytatta a megfigyeléseinek részletezését, hogy korábban erős nyaki merevsége volt, ami az első kúra után szintén sokat oldódott. Közölte, hogy szeretné, ha még egy kicsit mozgékonyabb lenne, mert vezetés közben zavarja.

   

  Ez volt az a pont, amikor azt éreztem, többet nem kell kérni arra, hogy kontrollvizsgálatra jöjjön. A következő kérdése az volt, mikor jöjjön legközelebb. Látszott rajta az elégedettség. Nem akar úgy élni, mint kortársai. Boldog öregkort és minőségi életet szeretne élni. Megkérdezte, milyen gyakorisággal jöjjön. Elmondtam, hogy az ő korosztályát negyedévente szoktam látni egy-egy kúrára, és akkor problémamentes, békés éveket tudhat magáénak.

   

  Ezzel egyetértett és vállalhatónak tartotta. Nagyon szeretem az érzelmek mappát. Segít megfejteni, hogy a fizikai probléma mögött milyen érzelmi töltés van. Ez azért nagyon fontos, mert ha tudjuk, testünk reakcióit milyen érzések mozgatják, akkor meg tudjuk változtatni a gondolkodásunkkal, szokásainkkal.

   

   

   

  A Joalis-terápiával kapcsolatosan keressék a Joalis központot

  (1119 Budapest, Pajkos u. 10.; tel.: 06-30813-8676; info@joalis.hu), vagy vegyék fel a kapcsolatot lakatos Ágnes Joalis-terapeutával:

  tel.: +36204313845,

  e-mail: lakatosagi68@gmail.com

  (Vitál Wellness Klub, 6500 Baja, Kinizsi utca 3., www.allergia-candida.hu).

   

   

   

  A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin szeptemberi lapszámában olvashatják!

  Lakatos Ágnes
  XXV. évfolyam 9. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. február

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.