Egészséges életmód
<< 1   2   3   4   5   6   7   ... >> 25 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A zene okossá tesz

» Részletek

Agy­fél­te­kék ze­né­je

A neu­ro­tech­no­ló­gia leg­mo­der­nebb al­ko­tá­sa­inak te­kint­het­jük a „ho­losync”-ka­zet­tá­kat, ame­lye­ket Wil­liam Har­ris ame­ri­kai ku­ta­tó és ze­nész fej­lesz­tett ki. A ka­zet­ták olyan tu­da­tál­la­po­tot ké­pe­sek elő­i­déz­ni, amely kü­lön­ben csak mély me­di­tá­ció köz­ben jön lét­re.

» Részletek

Akkor én megyek!

Sokan vágyunk rá, hogy egy időre hátat fordíthassunk hétköznapi életünknek. A megvalósítás azonban már csak keveseknek sikerül. Pedig az ügy nem reménytelen, ha jól megszervezzük.

» Részletek

Akvamarin

  A tél végéhez közeledünk. A hó elolvadt, a napéjegyenlőség eljövetelével pedig hivatalosan is beköszönt a tavasz. Sajnos, ilyenkor még kopár a táj, a fákat még nem díszíti zöld lomb. Elérkezett az akvamarin viselésének ideje. Egyrészt, hogy elkerüljük a közelgő szénanáthát, másfelől, hogy leküzdhessük a türelmetlenséget, ami e hónapnak sajátja.  

» Részletek

Alkímia a gyógyászatban

Az alternatív szemléletű gyógyítók véleménye szerint manapság burjánzik a kemoterápia, és a betegek 30 százaléka szenved a gyógyszerek mellékhatásaitól.

» Részletek

Állóképesség és frissesség táplálékkiegészítőkkel

» Részletek

Állóképesség és frissesség táplálékkiegészítőkkel 2. rész

» Részletek

Állóképesség és frissesség táplálékkiegészítőkkel 4. rész

» Részletek

Anyagcsere-diéták - Mennyit érnek a valóságban?

Az ún. anyagcsere-diéták személyre szabott étrend segítségével ígérik a testben felhalmozódott zsírfelesleg lebontását és még sok egyéb pozitív hatást. De vajon hihetünk-e ezeknek az ígéretekenk?

» Részletek

Anyagcseretípusok

Miért nincs sok embernek sikere a diétákkal? Ennek gyakran az az oka, hogy közben nem veszik figyelembe egyéni anyagcseretípusukat. A szénhidrátok, fehérjék és zsírok ugyanis mindenkinél másképpen hatnak. Cikkünkből kiderül, hogyan ismerhetjük fel saját típusunkat, és hogy melyik tápanyag való igazán nekünk.  

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. június

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.