Egészséges életmód
<< 1   2   3   4   5   6   7   8   ... >> 25 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Aranyérmes fitnesztippek

An­ni Fri­e­sin­ger a leg­te­het­sé­ge­sebb né­met kor­cso­lyá­zók kö­zé tar­to­zik, a 2002-es té­li olim­pi­án, Salt Lake City­ben ara­nyér­met nyert az 1500 mé­te­res gyor­skor­cso­lyá­zás­ban. Cik­künk­ben a 27 esz­ten­dős baj­nok­nő elá­rul­ja leg­ha­tá­so­sabb fit­nesz­tippje­it is.  

» Részletek

Aschner-diéta soványaknak

» Részletek

Az alkohol öl, butít és…

Azt a nézetet, miszerint a mérsékelt alkoholfogyasztás egészséges, sok orvos is osztja. De vajon valóban egészséges ital a bor, netán a boldogság forrása is?

» Részletek

Az aszpartám és az unió

» Részletek

Az aszpartám története

» Részletek

Az aszpartám története

» Részletek

Az aszpartám története (folytatás)

» Részletek

Az aszpartám „bűntettei”

» Részletek

Az égbolt tönkretétele

Horrorfantáziának vélhető elsőre, Holott néhány kiszivárgott információ igazolta a hír valódiságát, hogy egy amerikai projekt keretében repülőgépekről veszélyes alumíniumkeveréket szórnak a légkörbe, többek között Európa felett is. Ezzel a módszerrel az atmoszférát szeretnék lehűteni és az ózonréteget igyekeznek helyreállítani.

» Részletek

Az egészség az anyaméhben kezdődik

Az utóbbi évtizedek tudományos megfigyelései kimutatták, a környezeti hatások, például a táplálkozás, úgy „állítják be” az embriót és az újszülöttet, hogy bizonyos normaértékek előre programozódnak a születendő gyermek testében. Aztán ezek egy életen át meghatározzák egészségi állapotának alakulását. Ilyen programozás hatása alatt állnak bizonyos hormonok, például az inzulin, és számos vitamin és ingerületvivő anyag is.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. június

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.