Összes cikk
<< 1   2   3   3 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Kombucha mellékhatások nélkül

» Részletek

Lázadás a bélben

Azt már dr. F. X. Mayr is jól tudta, hogy a krónikus emésztési bántalmak beteggé tesznek, és idő előtti öregedést idéznek elő. Az ingerlékeny bél szindrómában szenvedők sokat tudnának erről mesélni. Ezzel szemben ha a testünkben és a beleinkben minden rendben megy, akkor visszatér életerőnk. Összeállításunkból kiderül, hogyan érhetjük ezt el.

» Részletek

Léggömb a bélben

» Részletek

Lyukas bél szindróma

A ­bélfal­ határvonal ­a­ külvilág ­és ­a­ szervezet­ között.­ Normális­ esetben ­gondoskodik ­róla,­ hogy ne jussanak káros anyagok­ a ­szervezet­ belsejébe.­ Sokféle­ hatásra ­azonban ­e ­barrier­ nem­ képes­ megfelelően­ működni,­ a mi­ anyagcserénket, ­immunrendszerünket­ és ­más ­testi­ funkcióinkat­ negatívan­ befolyásolhatja.

» Részletek

Mit kell tudni az antibiotikumokról?

Az antibiotikumok bizonyos betegségeknél nélkülözhetetlenek és életet menthetnek. Azonban ha banális betegségeknél is túl korán felírják, hatásukat az ellenkezőbe fordíthatja: a páciens szervezete túlzottan megterhelődik, és a gyakran használt antibiotikumokra amúgy is egyre inkább rezisztens baktériumok száma megsokszorozódik. Ezért is nagyon fontos tudni, hogyan működik az antibiotikum-terápia, milyen kísérő szereket érdemes szedni mellette például a bélflóra védelme érdekében, és milyen esetekben segítenek a ...

» Részletek

Probiotikus élelmiszerek

» Részletek

Tisztítókúra Mayr-módszerrel

Az F. X. Mayr nevéhez fűződő böjt és béltisztítás sikeres gyógymódja az emésztőszervi és anyagcsere-betegségeknek, főként orvosi ellenőrzés mellett. Akinek nincs lehetősége, hogy erre specializált szakemberhez forduljon, egyhetes, könnyített változatát otthonában is elvégezheti.

» Részletek

Vastagbél-túlérzékenység

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.