Eseménynaptár

Dan Millman: A békés harcos visszatér...

Időpont: 2018. 10. 14 17:30

Helyszín: Budapest

 

Dan Millman újra Magyarországon!

 

 

...bölcsességek a titkos iskolából

~

Tedd meg a következő lépést Dan Millmannel, a személyes fejlődés úttörőjével és a Békés harcos-könyvek szerzőjével!
Előadásában Dan kulcsot ad a valóság újfajta megértéséhez, méghozzá a paradoxon, a humor és a változás kulcsát. Feltárul számodra, hogy hogyan építs hidat két alapvető tudatállapot között, amely által megfejtést kapsz létünk alapvető kérdéseire. Fedezd fel mit jelent a "jó élet", és hogyan „haljunk meg” annak érdekében, hogy helyesen meditáljunk, és valóban értékeljük az életet. Hozz kérdéseket, a humorérzékedet és egy barátot! Ébredj saját magasabb bölcsességedre korunk egyik legjobban tisztelt tanítójának segítségével!
Az előadást tolmács fordítja élőben magyar nyelvre.

 

Előadást tart Váradi Tibor, aki több mint 20 éve tart heti rendszerességgel előadásokat az öngyógyítás, a természetes életmód, az önismeret, a pszichológia, a magyarság, a filozófia és a vallásbölcsészet különböző témaköreiben.

 

A hangulatot megalapozza a MISTRAL. Az utánozhatatlan, kivételesen igényes zenéjéről és tökéletesen egyedei hangzásáról híres zenekar 1 órás koncertet ad, hogy megalapozza a hangulatot Dan Millman előadásához. Az együttes repertoárjából válogatott összeállításban megmutatják a harc művészetének legmagasabb formáját, a béke ösvényét.

 

Jegyek és információ: casparus.hu/dan_millman

 

 


Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. június

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.