Eseménynaptár

Dinamikus Fitness és Jógatábor a teljesség felé

Időpont: 2019. 06. 24 — 2019. 07. 01

Helyszín: Horvátország - Brac szigete


Táboruk célja, hogy a két különböző edzésforma (fitness és jóga) egyesítésével a tábor végén erősen, egészségesen, boldogan és kiegyensúlyozottan térhess haza. A különleges jógaélményeken és a dinamikus fitness programon keresztül most Te is rátalálhatsz a testi, lelki és szellemi egészségedhez vezető útra. Akár csak most ismerkedsz a jógával, akár már gyakorlott jógázó vagy, szeretettel várnak!

 

 

 

 

Gyere el és légy részese valami egészen újnak és különlegesnek! Tölts el velük egy hetet az Adriai tenger partján, ahol magad mögött hagyhatod a mindennapi stresszt és teendőket, és kizárólag önmagadra figyelhetsz. A reggelt mindig jógaórával kezdik, amit úszásoktatás követ. A délutánt intenzív fitness órával indítják, majd erősítő vagy nyújtó jógaórával zárják a napot. A mindennapi, rendszeres jógagyakorlással elindíthatod azt a folyamatot, ami a fizikailag és lelkileg is teljesebb élethez vezet téged. Az úszásoktatáson megtanulhatod a biztos alapokat, hogy ne legyen félelmed a vízben, vagy csiszolhatod meglévő tudásod profi edző segítségével. A szórakoztató JOMBA fitness órákkal pedig hatékonyan növelheted az erőnléted.

 

Küldetésük, hogy valami újat hozzanak az emberek életébe, és segítsenek kimozdulni a mindennapok szürkeségéből. Éppen ezért a táboruk programját úgy alakították ki, hogy ne csupán egy kellemes nyaralás emlékével térj haza, hanem olyan gyakorlati és elméleti tudást szerezhess, ami otthon is napról napra segít majd Téged a változásban, fejlődésben.

 
Táboraik helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.

 

 

További információ ITT!


Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.