Eseménynaptár

GREGORIAN Holy Chants Tour 2018

Időpont: 2018. 12. 13 20:00

Helyszín: Budapest

2018. december 13. csütörtök este 8 óra

 

Budapest MoM Sport

 

 

Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a KARÁCSONYRA! Decemberben ismét visszatér a Gregorian Budapestre a középkori & hagyományos & modern dalok fúziójával!

A „Szent Dalok” (Holy Chants) című karácsonyi koncertsorozat már novemberben elkezdődik és december 13-án a MoM Sportban kerül bemutatásra a magyar közönség számára. A koncerten felcsendülnek a legmeghittebb karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban, melyek békességgel, elmélkedéssel, szeretettel töltik meg szívünket.

 

A koncert estéjét meglepetések és a karácsony szelleme járja át a legnemesebb értelemben.

 

A szerzetesi ruhába öltözött, klasszikus zenei képzettségű énekeseket egy rockegyüttes kíséri. A zenét kitűnő, egyedülálló izgalmas látványvilág egészíti ki, füst, tűz, egyéb pirotechnikai effektek, tükrök, speciális világítás….

 

Az angol előadók 1999 óta folyamatosan gyarapítják rajongótáborukat szerte a világon, a legnépszerűbb zenéket dolgozzák fel és elkápráztató GREGORIAN kórushangzással elegyítik.

 

A GREGORIAN társulat 10 millió eladott lemezzel, számtalan arany és platina díjjal, telt házas turnékkal és kb. 2 milliós lelkes nézőközönséggel évek óta a legsikeresebbek közé tartozik. 

 

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=444lLMV3IOM

 

Tökéletes karácsonyi hangulat várható, a GREGORIAN jelenség létezik!

 

Jegyek itt: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/gregorian-holy-chants-tour-2018-budapest-mom-sport-494523/event.html


Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. július

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.