Eseménynaptár

José Carreras nagyszabású gálakoncert

Időpont: 2018. 12. 19 19:30

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

José Carreras

 

Nagyszabású gálakoncert a Papp László Budapest Sportarénában!

 

2018. december 19. 19:30

 

 

1990-ben három hihetetlenül tehetséges tenor újragondolta és megreformálta a komolyzenei koncert fogalmát: José Carreras & Plácido Domingó & Luciano Pavarotti ! Az öltet gazda José Carreras volt! A Három Tenor, igazi legendává vált.

 

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=LQkgQuVIsho

 

 

A katalán csodatenor tavaly elbúcsúzott a földrészeken átívelő turnéktól, de örömünkre a színpadtól nem. José Carreras többször fellépett már Budapesten, idén decemberben exclusive gálakoncerttel kedveskedik a magyar rajongóknak. Kétség kívül Ő a világ egyik leghíresebb, legkiválóbb tenorja.

 

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=UXvaI96GFh8

 

 

Évtizedek óta történelmet ír, a színpad nagy pillanatainak mestere, imád szenvedélyesen, érzelmesen énekelni, az egész élete a zene. Ő „A halk hangok sztárja” minden idők egyik legnagyobb Don Joséja és nem utolsó sorban A Három Tenor egyike. Szerepein, koncertjein keresztül sikert sikerre halmoz, csordultig telnek meg termek, majd álló vastapstól hangosak a nézőterek, hangszíne a nagy Carusóra emlékeztet.

 

Annak ellenére, hogy imád különböző zenei stílusok között kirándulni igazi nagy szereleme az opera. Zenei fúziók tanúi lehetünk decemberben is, ahol magyar világsztárok csatlakoznak a produkcióhoz.

 

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=geMsYWdBCtQ

 

jegyek Itt: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/jose-carreras-koncert-budapest-papp-laszlo-sportarena-487761/event.html


Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. május

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.