Eseménynaptár

Körbler „Jelgyógyászat” alaptanfolyam

Időpont: 2019. 05. 25 09:00

Helyszín: Budapest

 

vezeti: Dr. Csiszár Róbert

Tanfolyami részvétel csak előzetes regisztrációval!

 

 

Új helyszín: CAKÓ Klinika, 1027 Budapest, Királyfürdő u 4.

 

Időpont: szombat 09:00-16:00 (érkezés: 08:30-tól)

 

Tanfolyami részvételi díj: 19.000.-Ft/nap

 

Bejelentkezés: 06/30-711-4610, korblertarsasag@gmail.com

 

További információ: Facebook: "Körbler Társaság"

 

A bevezető egynapos képzés alatt a résztvevők elsajátíthatják mindazokat a tesztelési és diagnosztikai módszereket, melyek nemcsak a normál hétköznapokon, hanem a kritikus helyzetekben is létfontosságúak lehetnek.

 

Erik Körbler (1939-1994) a XX. század végének egyik legnagyobb alakja. Elméleti és gyakorlati munkásságával új alapokra helyezte a homeopátiás és az orvosi gondolkodásmódot. Az általa feltalált inga, az úgynevezett bioindikátor sajnos még nem minden háztartás része.

Munkásságának elismerései: Eureka Gold Medal (az európai kutatási központ tudományos díja), Római Tudományos Akadémia; Marconi érdemérem, Belgium; Arany Lovagkereszt 1993.

 

Ki volt ő? A Titkos Tudás újrafelfedezője? Gyógyító? Sámán? Tudós? Varázsló? Vajon a módszerei; orvoslás a fehér- és fekete mágia határán, mit jelentenek a gyakorlati életben?

 

A tanfolyamon választ kapunk ezekre a kérdésekre, megismerjük az Új homeopátiát, az energetikai gondolkodásmódot és a résztvevők elsajátíthatják a Körbler-féle bioindikátor használatát a mindennapi életben.

 

Részletek Dr. Sági Mária - Sági István: „Információs gyógyítás - A Körbler módszer” c. könyvének lektori ajánlásaiból: „Egy tudományos felfedezést, amely alapjaiban változtatja meg a korábbi "közmegegyezést", paradigmaváltásnak nevezünk. Minden paradigmaváltás hatása forradalmi. Az új ismeretek alapján többé már nem lehet a régi, megszokott módon gondolkodni. Az addig általánosan uralkodó szemlélet és képviselői túlhaladottá, ortodoxszá válnak. Az átmenet sohasem egyszerű és nem zökkenőmentes. Erik Körbler, az általa "Új homeopátiának" (Neue Homöopathie) nevezett tudományterülettel, az energetikai, informatikai, hullámelméleti fizikai fogalmakat illeszti be nemcsak az orvosi-, hanem a hétköznapok gondolkodásmódjába is.” - Dr. Csiszár Róbert

 

 

 

 


Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.