Eseménynaptár

Luis Fonsi – Vida Tour 2019

Időpont: 2019. 08. 17 20:00

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

 

Az elmúlt évek legnagyobb slágerkirálya augusztusban vadiúj és persze régebbi mindenki által imádott forró hangulatú slágereivel robban be a budapesti nyárba. 

 

2019. augusztus 17-én, szombaton este 8 órakor a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Luis Fonsi, a „POP HANGJA” a MULTI-PLATINUM NEMZETKÖZI SZUPERSZTÁR!!!

 

A Puerto Rico-i énekes, dalszerző,vitathatatlanul a világ egyik vezető latin zenei nagykövete. Több mint 20 éves karrierje során számos országban / Mexikó, Spanyolország, Egyesült Államok, Puerto Rico, Argentína, Kolumbia, Venezuela és Közép-Amerika/ multi arany- és platina- lemezekkel büszkélkedhet. A zenei iparág egyik legrangosabb díjazását is megkapta a Latin GRAMMY®-t. Tagadhatatlan és egyedülálló tehetségével, átlépte a határokat és elcsábította rajongóit. Pályafutása során sok szupersztárral dolgozott már, kiemelnénk a kanadai,:JUSTIN BIEBERt ,a Puerto Rico-i raggaeton lengendát: DADDY YANKEEt, az amerikai énekest és dalszerzőt DEMI LOVATO-t.

 

 videó:https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk

 

Szóval aki nem akar lemaradni az év bulijáról és együtt akar táncolni és énekelni a latin zene királyával a Despacito, Échame la Culpa, Imposible, Sola és még más youtube rekordokat megdöntött sikerszámokra, az ne feledje, hogy 2019. augusztus 17. este 8 órakor a Papp László Budapest Sportarénában a helye!

 

 

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/luis-fonsi-koncert-budapest-papp-laszlo-sportarena-520514/event.html

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=TyHvyGVs42U

 

https://www.youtube.com/watch?v=De4FqIkvHX0

 

https://www.youtube.com/watch?v=sKlA0A3ufpc

 


Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.