Eseménynaptár

Mahó Andrea: Az élet zenéje

Időpont: 2017. 11. 23 19:00

Helyszín: Pesti Vigadó 1051 Budapest, Vigadó tér 2.

Az Artisjus-díjas magyar színésznő, énekesnő november 23-án, csütörtökön 19 órától lép színpadra a Pesti Vigadóban. Koncertjének sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek, a bevételből  a Korszerű szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítványt támogatja.


 
Mahó Andrea koncertjén  szinte minden stílus képviselteti magát, a komolyabb műfajtól a pop-on át a rockzenéig.


A közönség a zenei világirodalom legszebb dalaira számíthat versekkel megfűszerezve. A művésznő itt mutatja be gyönyörű új dalát, amelynek zenéjét Fitos Viktor szerezte, szövegét pedig Valla Attila írta.


 
Az est sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek, de a Jubileumi Eötvös Kórus is szórakoztatja majd a közönséget Balassa Ildikó vezetésével.


 
A publikum szintén megcsodálhatja Gyulai Júlia és Potornai Norbert sztepptánc Európa-bajnokok előadását is, akik nemcsak a színpadon, hanem az életben is egy párt alkotnak.


 
A zenei alapot Erős Csaba zenei vezető és  kitűnő zenész kollégái biztosítják, az est rendezője Ruzicska László.


 
Mahó Andreáról köztudott, hogy nagyon szereti a gyermekeket és rendszeresen jótékonykodik is. Vallja, hogy segíteni, adakozni, jónak lenni nemes dolog.


 
Nem véletlen tehát, hogy novemberi koncertjének bevételét immár második alkalommal a Korszerű szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítványnak ajánlja fel, amely a budapesti I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika Neonatális Intenzív centrumát támogatja.


 
A koncert főtámogatója a Fővárosi Önkormányzat.


Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. július

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.