Eseménynaptár

Nicki Minaj és Future

Időpont: 2019. 02. 25 19:30

Helyszín: Budapest

A világhírű hip-hop ikonok, Nicki Minaj és Future közös turnéra indulnak. Örömünkre a "NickiHndrxx"-turné egyik európai állomása Budapest lesz.

 

A két világhírű zenész jövő februárban kezdi meg "NickiHndrxx" nevű európai turnéját, amelynek a budapesti lesz a negyedik állomása 2019. február 25-én, a Papp László Budapest Sportarénában.

 

A "NickiHndrxx" turné kihagyhatatlan esemény a modern hip-hop világát és a fő slágerlistákat uraló két énekes rajongóinak. A többszörös díjnyertes művészek arról híresek, hogy erőteljes energiákat hoznak a színpadra slágereik előadásakor. A két énekes együtt arra kötelezte el magát, hogy hatalmas, energikus show-t hozzanak a színpadra, és felejthetetlen estét nyújtsanak a rajongóknak.


A rajongók testközelből élvezhetik az igazi amerikai showt, az egyedi fényekkel fűszerezett színpadkép mellett, az extravagáns ruhákat, különleges táncokat és nem utolsó sorban a fantasztikus dalokat.

 

Jegyelérhetőségek:


A Nicki Minaj V.I.P Csomag értékesítés 2018 június 12-én, kedden kezdődik délelőtt 10 órakor kezdődik.


A nagyközönség számára a jegyértékesítés pénteken június 15-én 10 órakor indul online a www.eventim.hu oldalon, valamint Ticket express jegyirodáiban.

 

videók:


https://www.youtube.com/watch?v=2DBBb3_p8eg
https://www.youtube.com/watch?v=y5SxNJSGDTw


Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. május

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.