Eseménynaptár

Repülő jógaszőnyeg, jógatábor kezdőknek és haladóknak

Időpont: 2019. 09. 15 — 2019. 09. 22

Helyszín: Horvátország - Brac

A jóga fitté, ellenállóvá teszi a testet, és megnyitja a szellemet a lélek mélyebb rétegei felé. A tenger sós vizével egészséget, morajlásával békét ad a pihenni vágyóknak. Gyere el, és élvezd e két önmagában is tökéletes dolog összefonódásának fokozott hatását. Tapasztald meg saját bőrödön az igazi harmóniát.

 

 

 

 

Szállj fel te is melléjük egy repülő jógaszőnyegre, amely Brac mesés szigetére repít, ahol garantáltan egyedi hangulatú nyaralásban lehet részed. A jógaórákat, az aszanák mélyebb megértése céljából mesékkel teszik színesebbé, mert mint tudjuk, a jóga valójában egy belső út, mely önmagunk mélyebb megismeréséhez vezet. A mesék szórakoztatva tanítanak, elvarázsolnak, képzeletünk határtalanságát fedezhetjük fel általuk. A történetek révén felismered, hogy mik az erősségeid, és hogyan tudod használni azokat a mindennapokban. Így nem csak kipihenve, hanem megújulva, és önbizalommal telve térhetsz majd haza.

 
Táboraik helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme.
A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.

 

További információ ITT!

 


Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. február

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.