Eseménynaptár

THE SHOW: A TRIBUTE TO ABBA

Időpont: 2019. 03. 25 20:00

Helyszín: Győr

THE SHOW: A TRIBUTE TO ABBA

 

 

Magyarországon, két helyszínre érkezik a világ legjobb

 

ABBA

 

Emlékkoncertje

 

 

 

Győr Audi Aréna: 2019. március 25. 20:00h

 

 

Papp László Budapest Sportaréna: 2019. március 26. 20:00h

 

Közel 700 koncerttel 40 országban, több mint 2 millió eladott belépővel ‘THE SHOW’ az ABBA zenéjének újabb sikert hozott – most pedig a ‘THE SHOW’ az ABBA “People Need Love” című első kislemez kiadásának 45. évfordulóját ünneplik. Győrben március 25.-én, majd egy nappal később, március 26.-án Budapesten lépnek fel.

 

'A SHOW'-t 2001-ben hozták létre és azóta egy fantasztikus 15 évnyi turnéval arattak világsikert. Közel 700 koncerttel 40 országban, több mint 2 millió eladott belépővel ‘THE SHOW’ az ABBA zenéjének újabb sikert hozott – most pedig a ‘THE SHOW’ az ABBA “People Need Love” című első kislemez kiadásának 45. évfordulóját ünneplik.

 

Ami a többi ilyen emlékkoncerttől megkülönbözteti a ‘THE SHOW’-t abban rejlik, hogy a két női énekest sikerült úgy újjáteremteni nemcsak kinézetben, de hangzásban is, hogy szinte megtévesztésig hasonlítanak Agnetha-ra és Anne Frid-re és még a legkritikusabb rajongók is elismerően nyilatkoznak róluk. A két énekesnőt azután válogatták be a zenekarba, miután megnyerték a nagy svéd tehetségkutató show-t, mint ABBA lányok. Most pedig a ‘THE SHOW’-ban mutatják be tehetségüket az egész világ előtt. A ‘THE SHOW’ zenéjét a svéd Waterloo nevű együttes játssza, melyet a Londoni Nemzeti Filharmonikus Zenekar kísér a háttérben, Matthew Freeman zenei igazgató vezényletével. Olyan nagy sztárokat kísértek koncertjeiken, mint Elvis Costello, Robbie Williams és Sir Cliff Richard.

 

Az Abba mára élő legenda, ezt bizonyítják évtizedek óta világszerte a teltházas koncertek, a nagysikerű Mamma Mia filmek és nem utolsó sorban a Mamma Mia musical, ami szintén hatalmas sikernek örvend.

 

Ne hagyjuk ABBA! 

 

jegyek itt:

 

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/the-show-a-tribute-to-abba-budapest-papp-laszlo-sportarena-495671/event.html

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=ocFpaas_iHs


Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.