Eseménynaptár

XIV. Napfényes Fesztivál – A testi-lelki-szellemi egészségért

Időpont: 2017. 06. 11

Helyszín: Dürer Rendezvényház (Budapest)

XIV. Napfényes Fesztivál – A testi-lelki-szellemi egészségért

 

2017. június 11., vasárnap, Dürer Rendezvényház (Budapest)

 

Minden évben van egy nap, amikor több ezer ember egy helyre sereglik Budapesten, hogy utat keressen önmagához, egymáshoz és valamihez, ami túlmutat az anyagi világon. Előadásokat hallgatnak, tanulnak, játszanak, szórakoznak, és közben egymásra is figyelnek. Türelmesen sorban állnak, ha véletlenül esik az eső, összébb húzódnak a sátrak alatt, és valami érthetetlen oknál fogva egész nap mosolyognak. Gyerekek és idősek, férfiak és nők, egyedülállóak és családosok, újoncok és visszatérők, az önismeret, a kultúra és a spiritualitás iránt nyitott vendégek mind találnak itt valamit, ami megérinti, feltölti, új felismerésekre vezeti őket. Nem ismerik egymást, nem barátok, mégis egy napra (vagy talán tovább is) közösséggé válnak. Ez a csoda a Napfényes Fesztiválon történik meg, amire idén már 14. alkalommal látogathatnak el az érdeklődők!

 

A fesztivál programjának gerincét idén is a nagyteremben zajló előadások jelentik, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út újabb titkait, rejtett összefüggéseit. A rendezvény egyedülálló programjai az önismereti és természetgyógyászati témájú egyéni konzultációk, illetve csoportos workshopok, melyekért – a kedvező árú belépőjegyen felül – nem kell külön fizetni.

 

A fiatalabbakra is gondoltunk: a szabadtéri színpadon gyermekkoncertek, bűvész és mesemondó várja többek között az érdeklődőket, a park területén emellett számtalan kreatív és ügyességi feladat vár kicsiket és nagyokat egyaránt. A Napfényes Fesztivál így valóban egy családi rendezvény, melyen minden korosztály megtalálja a számára érdekes elfoglaltságot!

 

Jöjjenek el és kóstoljanak egészséges finomságokat, nézzenek szét a vásárban, ismerkedjenek, tanuljanak, mosolyogjanak – legyenek Önök is részesei a csodának!


Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.