Koronavírussal kapcsolatos tapasztalatok az USA-ban

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.
» Részletek

Vírus ellen nincs gyógynövény! Gyuri bácsi otthon marad, ezt kéri az idősektől

A koronavírus-járvány terjedését úgy tudjuk megfékezni, ha betartjuk az előírásokat, és otthon maradunk – ezt üzeni Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember is az olvasóknak.
» Részletek

Egyre nő a fertőtlenítő- szerek iránti igény

A német Jövőkutató Intézet 2020-as Health Report nevű kutatása szerint az emberek egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek a betegségek megelőzésére, ami a fertőtlenítőszerek forgalmának növekedésében nyilvánul meg.  
» Részletek

Hogyan befolyásolja a koronavírus járványt a Chiron áprilisban?

Chiron, az elfelejtett kisbolygó mitológiai története.
» Részletek

Pandémiák orvosi biokémiai háttere

Élőben Los Angelesből március 31-én (kedd, 2020), magyar idő szerint este 6-kor a BBD Health - Bottom - up csatornán  beszélek (László G. Boros) a szezonális pandémiák orvosi biokémiai és deutenomikai hátteréről!
» Részletek

Vakcinagyártás: 65 °C a koronavírus ellen?

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.
» Részletek

„MEGHALLGATLAK” SZOLGÁLAT AUTISTA GYERMEKET NEVELŐ SZÜLŐKNEK KARANTÉN IDEJÉN IS

  Ha autista vagy ADHD-val élő gyermeked van, elveszettnek érzed magad a jelenlegi helyzetben, ha nehézséget élsz meg az időbeosztással, a családban felmerülő feszültségekkel, ha nem tudod, hogyan oldd meg a gyermekkel való teendőket karanténban, MI meghallgatunk! Segítünk, tanácsot ...
» Részletek

A kevesebb fogyasztás szabadabbá tesz

A főképp az iparosodott országokra jellemző túlzott fogyasztás több természetes erőforrást emészt fel, mint amennyit a Föld pótolni képes.  
» Részletek

Napi két üdítőital megrövidíti az életünket

Tizenhét százalékkal magasabb azok halálozási rizikója, akik rendszeresen naponta legalább fél liter üdítőitalt isznak, azokhoz képest, akik havonta egy pohárnál kevesebb ilyen italt fogyasztanak.  
» Részletek

Teltségérzés? Puffadás?
Parádi kénes gyógyvíz a megoldás!

Az ünnepi konyha ínycsiklandozó finomságai sokszor túlevésekre csábíthatnak bennünket, és az emésztő rendszer túlterhelése esetén gyakran jelentkezik tünetként teltségérzet, puffadás. A túlterheléses gyomor-bélhurut kezelésére naponta ...
» Részletek

Maradjanak otthon és olvassák a Természetgyógyász Magazint!

  Kedves Olvasóink!   Mindennapi életünket alaposan felborította a koronavírus járvány, és az ezzel járó korlátozó intézkedések sorozata. A vállalkozások jelentős része gazdasági válsággal küzd, a különböző ...
» Részletek

Koronavírus járvány az asztrológia tükrében

Többekben felmerült a kérdés, hogy vajon lehet-e látni az asztrológia segítségével, hogy hogyan alakul világviszonylatban és Magyarországon a koronavírus járvány terjedése. A válasz igen, vannak egyértelmű tendenciák, amelyeket jól mutat a horoszkóp.
» Részletek

Kedves Olvasóink!

Felhívjuk a figyelmüket a digitális újságolvasás előnyeire és az otthonról történő biztonságos vásárlás lehetőségére.
» Részletek

Dr. Házi Edina gyógyszerész, kutató-fejlesztő véleménye és tanácsai a koronavírus kapcsán

  A jelenlegi helyzet okot adhat a pánikra, mégis azt gondolom, hogy a higgadtság jelenti a legnagyobb segítséget. Sok infót olvasunk pro és kontra, mégis az igazi segítség nagyon kevés. Szükség van rá.  
» Részletek

Nature Medicine, Stanford Egyetem - Korona vírus hisztéria válogatás!

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.
» Részletek

Gyors segítség a fájdalmas, merev izmoknak

A civilizált ember átlagosan napi 6-10 órát tölt ülő helyzetben. Ennek hatására bizonyos izmok megmerevednek és fájdalmassá válnak. A feszesség masszírozással feloldható, de a hétköznapokban ez általában nehezen megoldható.  
» Részletek

Megszívlelendő információk, egy patológus levele:

Ahogyan néhányan emlékezhetnek rá, amikor én a Californiai Egyetem patológus professzora voltam San Diegoban, akkor egyike voltam azon első virológusoknak, akik a korona vírusokkal foglalkoztak a 70-es években. Elsőként mutattam ki és határoztam meg a korona vírus génjeinek számát. ...
» Részletek

Öt méregtelenítő eljárás

Aki kivezetéssel, méregtelenítéssel és az anyagcserével foglalkozik, hamar ráébred, hogy a korunkra jellemző túlkínálat és habzsolás közepette különösen fontos az „elimináció”, azaz az elhagyás, kihagyás rendszeres alkalmazása. Már az ...
» Részletek

Hogyan kerülhetjük el a koronavírus fertőzést? Miért lett belőle világjárvány?

  A koronavírussal kapcsolatban a legátfogóbb írás, Michael Chen-től, a Stanford Kórház egy vezetőtestületi tagjától származik, amely a csoportjának a kutatási eredményein alapul. Az ő visszajelzésük a koronavírusra a következő:
» Részletek

Időszakos böjt

Újabban mindenki az időszakos böjtölésről beszél. Ez a táplálkozási trend holisztikus módon segít elérni a kitűzött súlyunkat, és – ellentétben más diétákkal – megfiatalítja a sejteket. Mindegy, hogy órákon vagy napokon keresztül ...
» Részletek

Közelgő események

EseményMikor?Hol?
Meditációban való belső megvilágosodás II. április 11-12.2020. 04. 11 — 2020. 04. 12Budapest
A végtelen tekintete2020. 04. 11 19:00Budapest
Meditációban való belső megvilágosodás I. április 18.2020. 04. 18Budapest
Fonyódi XVII. Országos Feng Shui Ezoterikus Találkozó2020. 05. 16 — 2020. 05. 17Fonyód

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.