Fesztivál

Elmarad a karácsonyi fesztivál


   

  Olvasóink bizonyára megszokták már, hogy októbertől rendszeresen hírt adunk a Természetgyógyász Magazin ezoterikus karácsonyi fesztiváljának előkészületeiről, melyet 23 éven át december első vasárnapján rendeztünk meg a Villányi úti Konferenciaközpontban. Ilyenkor már lázas készülődés folyt a szerkesztőségben, csörögtek az érdeklődő telefonok, nagy gonddal szerveződött a nagyszabású program. Azonban a Covid–19-járványnak, illetve az ennek következtében meghozott korlátozó intézkedéseknek „hála”, mindez lehetetlenné válik az idén.

   

  Bármennyire is sajnáljuk, ezúttal a „másként gondolkodók” nem találkozhatnak lapunk prominens szerzőivel és számtalan más, nagy tekintélyű hazai és külföldi előadóval, nem válogathatnak karácsonyi ajándékot a kiállítók gazdag kínálatából, nem élvezhetik a kiváló művészek ezoterikus ihletésű zenei programját az aulában – mintegy lelkileg ráhangolódva a közelgő ünnepre. De hát ez egy ilyen év, s mint minden, ez is elmúlik egyszer…

   

  Sajnos nem mondhatjuk, hogy ha szorgalmasan böngészik weboldalunkat, akkor a korábbi fesztiválok előadásaival kárpótolhatjuk Önöket, de az ott található fotóarchívumunk segít felidézni rendezvényeink hangulatát, a meghitt emlékeket. Számos nívós előadó pedig a YouTube-ra is felteszi a különböző fórumokon tartott előadásait. Ezekből mi is rendszeresen szemezgetünk, és azokat online magazinunk videótárában olvasóink számára is elérhetővé tesszük.

   

  Tallózzanak rovataink között, töltsék ki a tesztjeinket! Jó szórakozást kívánunk!

   

  A Szerkesztőség

   


  XXVI. évfolyam 10. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. október

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.