Fesztivál

Ezoterikus karácsonyi fesztivál 2018


  Kedves Olvasó!


  Huszonkét esztendő telt el a kezdetektől, amikor is minden karácsonyhoz közeledve megrendezésre került a Természetgyógyász Magazin ezoterikus és szakmai fesztiválja. Az évek során a programok színesedtek és gazdagodtak, a konferenciaközpont egyre több termében lettek látogathatók a különböző, szimultán zajló tartalmas programok. Mint mindig, idén is egy napon át hallhatnak előadásokat a látogatók az ezotériáról, a természetgyógyászat és az alternatív orvoslás legújabb eredményeiről. Elmélyültebb lehetőségeket biztosítunk a Szepes Mária-emlékműsor keretein belül, ezen kívül izgalmas kerekasztal-beszélgetéseken és különböző meditációs gyakorlatokon is részt vehetnek az érdeklődők.


  Természetesen ez évben is újdonságokat hoz rendezvényi napunk, úgy az ezoterikus, mint a természetgyógyászati, valamint a művészeti előadások, bemutatók terén. A fesztivál új előadói között hallhatjuk dr. Csókay András világhírű idegsebészt, aki Krisztus és az idegsebészet különös kapcsolatáról beszél, Barnai Robertót, aki az Új Medicina talaján újszerű megvilágításba helyezi a betegségeket és a gyógyítást, dr. Domján László, a hazai agykontroll „atyja” pedig nálunk először ad elő a jelenlét erejéről (Eckhart Tolle nyomán). Idei fesztiválunk sztárvendége dr. Boros G. László orvos biológus, a Kalifornia Egyetem (UCLA) professzora lesz, aki a vízfogyasztással kapcsolatos tévhiteket oszlatja el, tudományos bizonyítékokkal alátámasztva.


  Természetesen az elmúlt két évtized rendszeres előadóival – a fesztivál oszlopos tagjaival – is találkozhatnak a nap résztvevői, így hallhatják többek között Müller Pétert, Jakab Istvánt, László Ruthot, dr. Simoncsics Pétert, Szendi Gábort, Paulinyi Tamást, dr. Tamasi Józsefet, Béky Lászlót, dr. Sági Máriát, Balogh Bélát, Soma Mamagésát, és még sok más visszatérő képviselőjét az ezotéria, a természetgyógyászat és a művészet területének. A művészeti programblokk is újdonságokkal kedveskedik a látogatóknak. Nagykoncerten hallhatjuk az ezotéria szerelmeseinek egyik kedvencét, a Samsara Boulevard együttest, Balázs Gergő világhírű hegedűst és együttesét, de újra köszönthetjük az ezoterikus érdeklődésű énekes-dalszerzőt Delhusa Gjont, a perui Herencias zenekart, Berger Hannát, Kövi Szabolcsot és zárókoncertjével a fergeteges zenét játszó Kiyo-Kito Taiko japándobos együttest is.

  Természetesen idén is látogathatók az ingyenes gyógyítások és tanácsadások, valamint bőséges kínálatával a karácsonyi ajándékozást segíti az ország legnagyobb ezoterikus vására. Egyszóval minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk fesztiválunkon, amire a – kínálathoz képest – nagyon kedvező tarifájú belépők elővételben még kedvezőbben válthatók meg. Karácsonyozzunk közösen december másodikán!

   

  TERMÉSZETGYÓGYÁSZ MAGAZIN (főszervező) és SZINTÉZIS Szabadegyetem (társszervező)

   

  ***

  A részletekért kattintson az alábbi linkekre:

   

  Ezoterikus előadások

  Természetgyógyászati előadások

  Kerekasztal délelőtt

  Meditációs délután

  Művészeti programok

  Szepes Mária-emlékműsor

  Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás

  További információ a kiállítóknak és a jegyvásárlóknak

   

  tgym
  XXIV. évfolyam 11. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.