Fesztivál

Fesztivál - Szepes Mária-emlékműsor - 2018

Helyszín: 216-217-es terem (II. emelet)


   

   

  A rendezvény házigazdája:

  Almási Csaba, a Szepes Mária Alapítvány elnöke

   

  SZEPES MÁRIA– HEGYI BÉLA

  A csodák valósága – filmvetítés

  Időpont: 10.00‒11.20

   

  „A csoda az egyetlen realitás. Minden elmúlik, elvész, csak a csoda halhatatlan. Róla beszélünk ezer meg ezer éve, és róla fogunk beszélni ezer meg ezer évig, amíg világ a világ. Az emberi élet a legnagyobb csoda, mert halhatatlan. Változik, átalakul, átfordul egy másik dimenzióba, de megmarad, mert a szellem élteti” – vallja Szepes Mária a Hegyi Bélával folytatott beszélgetésben, az Édesvíz Kiadó által készített 73 perces riportfilmben.

   

  BARKÓ JUDIT

  ANTiIZGULIN – avagy a lámpaláz leküzdhető

  Időpont: 11.25‒12.50

   

  Ahhoz, hogy sikeres legyen a vizsga vagy bármilyen nyilvános szereplés, nem elég a tárgyi tudás. Az előadó bemutatja egyedülálló módszertanát a lámpaláz, e gyötrő érzés leküzdésére. Közben interaktív beszélgetést folytat a hallgatókkal, akiknek segít felismerni a tüneteiket és végleg megoldani a problémájukat. Barkó Judit témáról szóló, legújabb könyvét előadása után dedikálja.

   

  VÖLCSEI JUDIT

  A múlt fátylán át

  Időpont: 14.00‒15.25

   

  „Szeretet, jóság, végtelenség, halhatatlanság. Ezek a szavak, amelyeknek mindenkibe bele kell nőnie és meg kell valósítania, mielőtt tovább adná ő is” ‒ vallotta Szepes Mária. De vajon megvalósulhatnak-e ezek a tulajdonságok, ha a gyermeki lélek nem tud kibontakozni? Megtaláljuk-e a helyes utat önmagunkhoz? Tudunk-e felelősséget vállalni, tovább tudjuk-e adni a feltétel nélküli szeretetet? Tudunk-e a megfelelő lélekcsoportunkhoz kapcsolódni, emlékszünk-e igazi önvalónkra?

   

  DIÓSZEGI GABRIELLA

  „Ahogy születsz, úgy élsz” – születéskori elakadások

  Időpont: 15.30‒17.00

   

  Többdimenziós lényként élünk, egyszerre vagyunk jelen a fizikai és a többrétegű energiatestünkben. A fizikai testünk jelenlegi inkarnációnkhoz köt bennünket, míg energiatesteink tartalmazzák az evolúciós sorozatunkra vonatkozó összes információt. „Perinatális szaktanácsadóként a magzati elakadásokra, születéskori nehézségekre fókuszálok. Családállítóként a rendszerben lévő determinációkat és sorismétlődéseket keresem, az asztrológia és a parapszichológia segítségével pedig a jelen életünkre kiható kozmikus törvényeket vizsgálom."

   

  KOVÁCS JULIANNA

  Kirándulás Aszklépiosz gyógyító szentélyébe ‒ Szepes Mária meditációja

  Időpont: 17.00‒18.00

   


  Szepes Mária kiemelten fontosnak tartotta az elméleti stúdiumok gyakorlati alkalmazhatóságát az életünkben. Számtalan meditációt írt, azt segítve, hogyan fedezhetjük fel benső, pszichikai forrásainkat, hogyan fejleszthetjük transzcendens érzékelésünket. Ezúttal Mária egy csodálatos álomutazásra hív bennünket Kos szigetére, az Égi Vízeséshez, ahol megpihenhetünk és új erőkkel töltődhetünk fel.

   

  ***

  A részletekért kattintson az alábbi linkekre:

   

  Ezoterikus előadások

  Természetgyógyászati előadások

  Kerekasztal délelőtt

  Meditációs délután

  Művészeti programok

  Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás

  További információ a kiállítóknak és a jegyvásárlóknak


  XXIV. évfolyam 11. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. augusztus

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.