Fesztivál

XIX. Ezoterikus karácsonyi Fesztivál - december 6.


   

   

  Ezoterikus előadások

  Helyszín: 600-as előadóterem (földszint)

   

  Dr. Görgei Katalin - Paulinyi Tamás: Megnyitó

  Időpont: 9.50–10.00

   

  Paulinyi Tamás - Álomjóslatok és tudatos álmodás

  Időpont: 10.00–10.40

   

  Az álmok világa mindig is az emberi lét egyik misztikus dimenziójának számított, beteljesült álomjóslatokról kultúránk kezdeteitől őrzünk emlékeket. Számos jelentős alkotás és mű álomban fogant, csakúgy, ahogy sok találmány lényegét is – intuitív előérzetekként – az álmok súgták meg. De vajon mennyire hihetünk az álomjóslatoknak, mit tud ezek valóságosságáról a mai tudomány? Az előadás nemcsak ezekre a kérdésekre ad választ, de megismerteti a tudatos álmodás varázslatos területét is, ami nemcsak önismereti jelentőségű technika, de az álomkutatások új irányaiban az egyik legbiztatóbb módszer is lehet.

   

  Müller Péter - Napjaink kihívása

  Időpont: 11.00–11.40

   

  Saját sorsunk formálói vagyunk, de mivel az időben élünk, az sem mindegy, az élet 64 létmintájából éppen melyik van soron, mi az aktuális feladatunk. Minden időnek megvan a maga kihívása, aminek meg kell felelnünk. Nem mindig az egész érvényes, hanem csak az a sorsfeladat, ami az adott pillanatban időszerű.

   

  Idén Müller Péter a Jóskönyvet kérdezi előadása előestéjén: mi az a téma, ami „benne van a levegőben”, ami a legtöbb résztvevőt foglalkoztatja. A Jóskönyv jeleivel a Szellemvilág üzen: mi az, amit éppen ott, akkor tennünk kell, mi az, ami a fejlődésünkhöz szükséges következő lépcsőfok.

   

  Laár András - A költő, a filozófus, Besenyő Pista Bácsi és a spiritualitás

  Időpont: 12.00–12.40

   

  Laár András hosszú évek óta a fesztivál rendszeres vendége, idén azonban új arcát, mi több, arcait mutatja meg, humoristaként ugyanis alszemélyiségei nyilatkoznak meg a látogatók előtt. A költő, a filozófus és Besenyő Pista bácsi egymásra reflektálva nyilatkozik meg az élet dolgairól, a humorban tréfát nem ismerve, alaposabban és furfangosan szemügyre véve az ezotériát is.

   

  Mireisz László - A lelki folyamatok megismerése asztrológiai gyakorlatokkal

  Időpont: 14.00–14.40

   

  Az asztrológia, kiváltképp a hermetikus asztrológia az ember lelki folyamatai és az égi jelenségek közötti összefüggések vizsgálatával indul. Az asztrológus ennek során egy olyan önismereti utat jár be, amely nem csak a tudatosságát ébreszti fel, hanem minél tisztábban látja a lélek és a bolygók közötti megfeleléseket, annál inkább megismeri önmagát, belső lelki folyamatait, hajlamait, érzelmeit, gondolatait.

   

  Az asztrológiai gyakorlatok révén ráébredhetünk arra, hogy képesek vagyunk a születési hajlamainkat megismerve és megváltoztatva felszabadulni a determinált létezés alól, meg arra is, hogy minden szenvedésünk oka nem más, mint az önismeretünk hiánya.

   

  Váradi Tibor -  Lélektől lélekig – a harmonikus párkapcsolatról

  Időpont: 15.00–15.40

   

  Sokan szenvednek a rossz párkapcsolattól vagy annak hiányától. Az előadó a megszokott, hétköznapi aspektusokon túl új gondolatokat kíván adni a harmonikus párkapcsolat alapjairól és arról, hogyan válhat a legfontosabb kapcsolatunk úttá és lehetőséggé a szeretetben való fejlődésre. Egyebek között beszél az intimitászavar és társfüggőség főbb okairól, a hasonlóságok és különbözőségek dinamikus egyensúlyáról, a párkapcsolat hét aranyszabályáról, a párunk mint tükör jelenségről, a párkapcsolati „ébresztőóráról”.

   

  Szendi Gábor - Az önértékelés csapdájában

  Időpont: 16.00–16.40

   

  Milliók szenvednek önértékelési zavarokban, külön iparág alakult az önértékelés „fejlesztésére”, megszámlálhatatlan könyvet lehet kapni a pozitív önértékelés kialakítására – holott az önértékelés egy idejétmúlt szociális jelzőrendszer, ami túlélte a törzsi társadalmak széthullását. Az önértékelési csapdából csak az önértékelés őseredeti funkciójának megértésével lehet szabadulni.

   

  Feldmár András - Test-lélek-szellem – és egy kis pszichoszomatika

  Időpont: 17.00–17.40

   

  A testre nézek, figyelek – van bőr, haj, csont, seb vagy izom. Ha arra figyelek, ami a testemen át jön, a testem eltűnik, ahogy a szememet is elfelejtem, amikor látok. Így van élményem, lelkem, fájdalmam, örömöm, emlékem, pszükhém. Ha a lelkemen is keresztüllátok, ha azt sem engedem, hogy zavarjon vagy szórakoztasson, akkor pillantom meg a szellemet (spirit), ami maga az élet, ami engem éltet. Minden betegségnek lehetnek testi, lelki és spirituális komponensei. Mire figyeljen az orvos? Vagy kire?

   

  Az előadó Kanadából jelentkezik Skype-on, az előadás kivetítőn látható.

     

  Természetgyógyászati előadások

  Helyszín: 300-as előadóterem (földszint)

   

   

  Sághy Enikő - Teremtő önismeret

  Időpont: 10.00–10.40

   

  Ki vagyok én, mi az egyedi kódom? Hogyan lehetek spirituálisan felnőtt ember? Mit ígértem a köztes létben? Miért jó, ha felismerem, ki vagyok valójában? Miért kell ismernem az erőt bennem? A Teremtő önismeret által eggyé válunk a válaszokkal.

   

   

  Egedi-Kovács Melinda - Védikus alkímia és mágia a 21. század emberének

  Időpont: 11.00–11.40

   

  Az ember a szellemi érettség egy bizonyos fokát elérve már nem csupán teremtményként, hanem aktív teremtőként szeretne megnyilvánulni a földi dimenzióban. Az archaikus korban ezt nevezték mágikus gondolkodásnak – az aranykori tudás nem volt más, mint a mágia és az alkímia ötvözete. De vajon egy 21. századi ember mit tud kezdeni az alkímiával és a mágiával?

   

  A Life Sutra Védikus Alkimista Iskola a Védák ötezer éves kódját töri fel, és eddig hozzáférhetetlen esszenciáját ülteti át a gyakorlatba a ma embere számára.


   

  László Ruth - Psychosophia ‒ a szív bölcsessége

  Időpont: 12.00–12.40

   

  A 21. században és a Vízöntő kor hajnalán a pszichológiai tudással és ismeretekkel való felvértezettség nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kor sokrészű kihívásának meg tudjunk felelni. Noha a problémákat gazdasági, ökológiai, politikai, jogi, szociológiai kategóriákba szokták sorolni, valójában ezek lelki eredetűek és morális kérdések. Végső soron az emberiség és emberiesség kérdéskörét érintik, legyen szó világháborúról vagy világbékéről, gazdasági válságról, igaz tudásról, hiteles magatartásról, ezek mind a személyiség etikai értékrendjében gyökereznek. A „kézzelfogható” racionális tudomány és az intuitív, inspiratív, imaginatív belső tudás korunkban is ütközik.

   

  A PSYCHOSOPHIA a szív bölcsessége, több és más, mint az intelligencia, maga az emberi moralitás, a Nap-tudás.

   

  Dr. Eöry Ajándok - Hőkamerával az akupunktúra nyomában

  Időpont: 14.00–14.40

   

  Az akupunktúrás kezelések eredményességét ma már aligha lehet vitatni, ám az meglehetősen új megállapítás, hogy a módszer hatékonyságát hőmérsékletváltozás is jelzi. Az előadó több mint száz hőtérképpel illusztrálja az általa végzett tűszúrások eredményét a legkülönbözőbb betegségek, pl. autista gyerekek gyógyítása során. Mi több, a kínai 3-1-2 meridiántorna hatását is igazolni lehet, s végig lehet követni hőtérképpel.

   

  Dr. Ládi Szabolcs - Étrend, egészség, testsúly - Új és megdöbbentő felismerések

  Időpont: 15.00–15.40

   

  A Kína-tanulmány, a világ mindeddig legátfogóbb táplálkozástudományi felmérése hiteles és újszerű megvilágításban mutatja be, milyen összefüggés van a táplálkozás és a leggyakoribb betegségek – elhízás, szív-, cukorbaj, rák és autoimmun-betegségek – között. A könyv szerzője, dr. T. Colin Campbell, a Cornell Egyetem professzora számtalan táplálkozással kapcsolatos tévhitet és mítoszt oszlat el, életmentő információt nyújtva minden egészségét kereső embernek. Dr. Ládi Szabolcs kutatóorvos, a Szent-Györgyi Albert Nemzetközi Alkalmazott Táplálkozástudományi Intézet igazgatója világos és közérthető összegzését adja e megdöbbentő felismeréseknek, és hasznos tanácsokkal is szolgál.

   

  Dr. Simoncsics Péter - Mikrobiom és hologenom ‒ Bélflóránk rejtélyei

  Időpont: 16.00–16.40

   

  Hippokratész óta közhelynek számít, hogy a halál a astagbélben lakozik. Éppen ezért a bélbaktériumainkat sokféle módon tönkre tévő korunkban hatványozottan fontossá vált, hogy ezeket a számunkra nagy jelentőségű élőlényeket életképes kolóniákban őrizzük meg az emésztőrendszerünkben. A mintegy 100 billiónyi „albérlőnk” fontosságáról eddig is sokat tudtunk, s meredeken emelkedik az őket karbantartó, helyreállító pre- és probiotikumok beszedett mennyisége. Ám az utóbbi évek kutatásai nyomán olyan felfedezések láttak velük kapcsolatban napvilágot, amelyek arra ösztönöznek bennünket, hogy szinte az egész élettant újratanuljuk, újraértékeljük. Erről, valamint az ezzel kapcsolatos széklet-transzplantáció eredményeiről, lehetőségeiről, mellékhatásairól szól az előadás.

   

  Jakab István - Teremtés Tudatos Táplálkozás ‒ Fermentációval a gluténérzékenység ellen

  Időpont: 17.00–17.40

   

  Népbetegséggé kezd válni a gluténérzékenység a világban, hiszen a finomított lisztből készült termékek nagy mennyiségben tartalmaznak glutént és gliadént. Nagy segítséget jelentenek a szervezetnek a fermentált élelmiszerek (pl. savanyú káposzta, kombucha), amelyek a kovászolás során keletkező hasznos baktériumok segítségével ezeket a fehérjéket már emészthető aminosavakra bontják. Az előadó – miközben beszél a fermentáció jelentőségéről, és elkalauzol bennünket a baktériumok világába – arra is rávilágít, hogy mi magunk is a tízmilliárd baktériumot tartalmazó közösség részei vagyunk.

   

  Szepes Mária-emlékműsor

  200-as előadóterem (I. emelet) 

   

   A rendezvény házigazdája: Almási Csaba, a Szepes Mária Alapítvány elnöke  

   

   

  Weiner-Sennyei Tibor - Halál nincs - avagy Szepes Mária múltjai, jelene és jövői

  Időpont: 10.00–10.40

   

  A költő és író előadó (a DRÓT főszerkesztője) előadásában három kérdésre keresi a választ: milyen volt Szepes Mária és Hamvas Béla között a kapcsolat, és ők miért nem részei a hivatalos magyar irodalomtörténetnek? Milyen elképzelései voltak Szepes Máriának az újjászületésről (Vörös Oroszlán)? Mit rejt Szepes Mária elfelejtett science-fiction világa, avagy mit hoz a holnap Mária néni szerint?

   

  Ruzsa Ágota - LélekJelenLét

  Időpont: 11.00–11.40

   

  Wictor Charon és Orsi Mária testvérek és alkotótársak voltak, autonóm lelkek, akik együtt haladtak a teremtő szellem láthatatlan ösvényein – üzenetet hagyva a számos kórral bajlódó utókornak. A szembenállástól és elkülönüléstől szenvedő, sokféle tudással megáldott, ám testileg-lelkileg beteg embernek – a metafizika-tanító, facilitátor előadó szerint – gyógyulást a LélekJelenLét hozhat, ami nem más, mint a teremtő tudat hétköznapjainkat átszövő alkímiai kohója, s ennek erejét az életigenlő társteremtés adja. Az állandó szolgálat gyakorlása által jutunk el végül egy kollektív erőtérbe, ahol tudásunk az egész közösség javát szolgáló, értő érzelemmel válik azonossá. Erre a gondolatsétára hív bennünket a Szepes Máriával jó kapcsolatot ápoló és róla sok emléket őrző előadó.

   

  Szepes Mária - Hegyi Béla - A csodák valósága (filmvetítés)

  Időpont: 12.00–13.15

   

  „A csoda az egyetlen realitás. Minden elmúlik, elvész, csak a csoda halhatatlan. Róla beszélünk ezer meg ezer éve, és róla fogunk beszélni ezer meg ezer évig, amíg világ a világ. Az emberi élet a legnagyobb csoda, mert halhatatlan. Változik, átalakul, átfordul egy másik dimenzióba, de megmarad, mert a szellem élteti” – vallja Szepes Mária a Hegyi Bélával folytatott beszélgetésben, az Édesvíz Kiadó által készített 73 perces riportfilmben. Ebből megtudhatjuk azt is, melyek voltak az írónő legkedvesebb csodái.

   

  Csongrádi Kata - Lélekhíd

  Időpont: 14.00–14.40

   

  „Mindig nagyon érdekelt, hogyan fejlődik a lélek, hogyan alakul át valaki ember-ólomból ember-arannyá, és hogyan teremthetünk kapcsolatot egymással az éteren keresztül. Ezekre a kérdésekre Szepes Máriától olyan válaszokat kaptam, amelyek segítettek egészen különleges módon megtapasztalni a férjem lét-transzformációját. Mária elméleti tanításait – az ES-sel átélt sorsdráma során – a mindennapok gyakorlatában kezdtem el alkalmazni. Ezeket a felismeréseket – LÉLEKHÍD gyanánt – szándékozom tovább adni a „Férjem, S. Nagy István, a slágergyáros” című új könyvben is, CD-melléklettel, dalokkal illusztrálva.”

   

  Kondor Katalin - Barátságom egy "átutazóval"

  Időpont: 15.00–15.40

   

  Az ismert újságíró, rádióriporter, a Magyar Rádió egykori elnöke az ezoterikus írónővel való megismerkedésük különös történetéről mesél – említést téve Mária kevesek által ismert verseiről, szenzációs álomfejtéseiről, a vele készített riportokról és azokról az irodalmi alkotásokról, amelyeket az ő révén ismerhetett meg, s amelyek azután élete legfontosabb könyveivé váltak.

   

  Paksi Zoltán - Csillagokkal nyíló kapuk a végtelenbe

  Időpont: 16.00–16.40

   

  A csillagos égbolt újra és újra ámulatba ejti az embereket. Mindannyian érezzük, hogy a csillagzatok, a planéták és a Tejút ősi titkokat, tanításokat rejtenek. A szerelem varázslatát sugározza felénk a Perseus és Androméda kettőse, de a halandó és a halhatatlan polaritását mutatja meg a Gemini csillagkapuja, melyen átlépve már egy másik minőségbe érkezik a kozmosz vándora. A sors mérlegére kerülő szív és tollpihe mellett már felragyognak az Ophiuchus csillagai, melyek a gyógyítás és beavatás bölcsességét adják át a nyitott szellemiségű embernek. Nyári éjeken pillanthatjuk meg az égi angyalt, ki a Tudás koronájához emel minket, míg a szikrázóan tiszta téli estéken láthatjuk meg annak az útnak az elejét, mely a megvilágosodáshoz vezet. – Mindezekről és még rengeteg egyéb csillagtitokról hull le Ízisz fátyla ebben az előadásban.

   

  Kövi Szabolcs - Tűzszivárvány

  Időpont: 17.00‒17.40

   

  A zeneszerző-előadóművész idei újdonságai közt egy könyv is szerepel, amely szervesen kapcsolódik új zenei albumához, a lendületes, pezsdítő ritmusokat felvonultató „Tűzszivárványhoz”. Ám az előadó most sem hagyja cserben a meditatív zene kedvelőit, mert Szabó Sipos Barnabás színművész közreműködésével elkészítette első, szöveggel tarkított meditációs CD-jét. A hallgatók ezekből kapnak ízelítőt a fesztivál kiskoncertjén.

     

  A Szepes Mária Alapítvány által kiadott könyvek a fesztiválon megvásárolhatók.

   

  Művészeti programok

  Helyszín: Aula

   

   

  Herencias Együttes - Andoki hangok – vendégváró nyitókoncert

  Időpont: 9.00‒9.45

   

  A tavalyihoz hasonlóan az idei fesztivált is a Herencias együttes nyitja meg színes, vérpezsdítő latin zenével. A tradicionális dél-amerikai indián zene keretében többfajta stílust képviselnek, így fusion és meditációs műfajban is jeleskednek, de elsősorban az eredeti andoki népzenei hagyományokat művelik. Az együttes háromtagú: Enrique és Marcelo ecuadori, Richard perui, de családjaikkal együtt már húsz éve Magyarországon élnek. Jellemző hangszereik a pánsíp, a furulya és a csörgők – mindezeket énekkel, sőt tánccal egészítik ki, így a téli délelőttbe az andoki tájak verőfényesen derűs muzsikáját hozzák el rendezvényünk látogatóinak.

   

  Cseke Szabolcs - Tücsökmantra

  Időpont: 10.40‒11.00

   

  A hegedűs-gitárosdalszerző saját költeményekből és a magyar népzene archaikus rétegéből merítkező szerelmi folkmantrái a közös dalolás felszabadító erejét, a szívek nyitogatását, a csendes öröm zenés varázslatban történő megélését hivatott elősegíteni.

   

  Farkas Mira és Tabányi Kálmán - Hangok varázsa

  Időpont: 11.40‒12.00

   

  A Junior Prima Díjas hárfaművész és társa, a hegedűművész, ismert zeneszerzők népszerű darabjait szólaltatják meg varázslatos hangszereikkel, a hárfával és a hegedűvel. Ezáltal különleges élményt nyújtanak a fesztivál látogatóinak.

   

  Farkasné Erzsébet - Szakrális körtánc

  Időpont: 12.40-13.00

   

  A fesztiválunkon évek óta ingyenes gyógyítóként rendszeresen jelen lévő kineziológus ezúttal közös táncra hívja a fesztivál közönségét. A körtáncban megélhetjük a jelen varázsát, megtapasztalhatjuk a zene és a mozdulatok pozitív hatását testünkre, lelkünkre. Mindenki csatlakozzon bátran, hiszen tánctudás nem szükséges, sokkal inkább egyfajta mozgásmeditáció részesei lehetünk.

   

  Delhusa Gjon - Világok zenéje – zenék világa

  Helyszín: 600-as előadóterem

  Időpont: 13.00‒13.40

   

  Delhusa Gjon már hosszú évek óta a világzene útját járja. Keresi, hogyan alakíthatja át még jobban a zenét energiává. 7 év India és a Chöpel láma által adományozott „A tibeti zene hazai nagykövete” cím új fejezetet hozott a dalszerző életébe, aki saját lélekemelő szerzeményeivel közvetíti a szeretet érzését, és ez alkalommal egy világ körüli útra invitálja a közönséget. Érdemes meghallgatni, hiszen Gjoni – új oldaláról bemutatkozva – egészen biztosan elvarázsolja a közönségét a fesztivál nagytermes, kiemelt zenei műsorában.

   

  Greenfields Együttes - Indulj el egy úton!

  Időpont: 14.40‒15.00

   

  Az együttes elsősorban népszerű ír kocsmadalokat, népdalokat, valamint hagyományos ír-skót tánczenét játszik. Mostani előadásukban izgalmas zenei világot jelenítenek meg, az ír-skót tradicionális zenét a magyar népzene stílusával ötvözik, sok más kelet-európai népzenei elemmel együtt.

   

  Voyage-Duó - Nyitott szívvel

  Időpont: 15.40‒16.00

   

  Az orosz-ukrán duó évek óta él Magyarországon. Fellépéseik során az orosz zenei világot széles skálán ismertetik meg a közönséggel. Repertoárjukban az orosz és ukrán népdalok mellett helyet kapnak a reneszánszukat élő, ismertebb dalok a szovjet korszakból és a mai populáris slágerek is.

   

  Hannah Berger & Nazin Zenekar - Kelet titkos szegletéből

  Időpont: 16.40‒17.00

   

  Az énekesnő fesztiváljaink visszatérő vendége, és közismerten a török zenei kultúra szerelmese, varázslatos megjelenítője. Ezúttal kurmandzsi és szoráni nyelven kurd szerelmes dalokat szólaltat meg budapesti zenekarával.

   

  Gulyás Anna és a Holddalanap Zenekar - Dandala

  Időpont: 18.00‒18.40

   

  A HolddalaNap zenekar neves muzsikusokból frissen alakult együttes, s elsősorban saját szövegeket öltöztetnek lendületes világzenei hangzásba. A roma és magyar népzene, a tüzes flamencós és balkáni dallamok, keleties ritmusok, virtuóz hangszeres játék autentikus népi hangszereken (koboz, kaval, tilinkó, duda, töröksíp, tappan, hegedű, gitár stb.) alkotnak egy sajátos, ízes, életvidám, ugyanakkor a szövegek által elgondolkodtató, elragadó zenei világot. Muzsikájuk rituális táncörvény, ritka párosításként táncolni is, elmélkedni is lehet előadásukon – méltó befejezéseként rendezvényünknek.

     

  A fesztivál ideje alatt a Természetgyógyászatért díjas Makray János képeinek kiállítása látható.

   

   

   Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás

   

  Bartha Tamás: asztrológiai tanácsadás
  Bíró Ilona: Pearl- és quantumgyógyítás
  Braun Miklós: Voll-féle állapotfelmérés
  Clear Nature Masszázsoktató Központ: hangtál-, hangvillakezelés
  Csendes Miklós: sorselemzés kártyával
  Csörgő Ágnes: grafológia
  Faragó-Juhász Barbara: kineziológia és quantum balance
  Farkasné Horváth Erzsébet: kineziológiai állapotfelmérés
  Fehér Sas Páholy Alapítvány: auratisztítás, lelki gyógyítás
  Fürjes Éva: kineziológiai állapotfelmérés
  Horváth Andrea: allergiavizsgálat Vega-teszttel
  Imolai Judit és csapata: pszichoasztrológia, asztrológia, tarot, kártyavetés
  Jóság Tava Reiki Alapítvány: reiki kezelés
  Kristály Akadémia: kristálytudat-gyógyászat
  Magyar Gabriella: sorselemzés, testi-lelki tanácsadás
  Majoros János: energetikai állapotfelmérés
  Otyehel Krisztina és csapata: svéd frissítő masszázs, csontkovács
  Papp Éva: kineziológia
  Para-Fejes Ervin: talpreflexológia
  Rácz Mária Erzsébet: asztrozófiai tanácsadás
  Ruga Zsóka: belső mosoly - 6 gyógyító hang
  Sághy András: EFT - stresszoldás kopogtatással
  Sántáné Csák Angéla: quantum-gyógyítás
  Szabados Ilona: Bach-virágterápia, numerológia
  Szűcs Attila: hangterápiás kezelések
  Varró József: tarot
  Vén Péter: látástréning
  Virágh Júlia: íriszdiagnosztika
  Usui Szellemi Iskola Közösség: jinjutsu kezelés
   

   

  Figyelem! Az állapotfelmérés és tanácsadás ingyenes, de az eszközökért (pl. laborvizsgálat stb.) fizetni kell. Felhívjuk figyelmüket arra is, hogy az ingyenes szolgáltatásokat csak korlátozott számban és a jelentkezések sorrendjében tudjuk kielégíteni.

   

  ***

   

  Workshopok

   II. emelet 216-217-es terem

  10.00-10.40 Kalo Jenő: párkapcsolati terápia Háború vagy béke? - a férfi és a nő konfliktusainak feloldása
  11.00-11.40 Imolai Judit: asztrológia Hitkereső csillagok - a remény fényei a horoszkópban - Példák és lelki gyakorlatok
  12.00-12.40 Szűcs Attila: hang- és rezgésterápia Csoportos hangfürdő dobbal, hangtállal, instrumentális hangszerekkel
  13.00-13.40 Szilágyi Ildikó: életviteli tanácsadás Súlygyarapodás nélkül, egészségesen az ünnepek alatt is - Életfa-program
  14.00-14.40 Ruga Zsóka: diapozitív metódus A méhen belüli stressz hatásának oldása a jelenben - ismertető és bemutató
  15.00-15.40 Sághy András: EFT - a kopogtatásos gyógymód Fájdalom, stressz, szorongás csökkentése néhány perc alatt kopogtatásos módszerrel - az érzelmi felszabadítás technikája
  16.00-16.40

  Dr. KV Suresh jógi: Shanti Kriya Yoga

  A spirituális és a gyakorlati élet egysége - az elme lecsendesítése légzéstechnikákkal és meditációval
  17.00-17.40 Albert-Bernáth Annamária: ThetaHealing A mélyen rejlő tudatalatti minták tudatos átprogramozása
  18.00-18.40 Farkasné Erzsébet: Spirituális családállítás A Hellinger-féle családállítás kiegészítése kineziológiával, mese- és szimbólumterápiával - a módszer gyakorlati bemutatása
       


  XXI. évfolyam 12. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.