Fesztivál

XXI. Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál


   

   

  A fesztivál részleteiért kattintson az alábbi linkekre:

   

  → Ezoterikus előadások - 600-as előadóterem

   → Természetgyógyászati előadások - 300-as előadóterem

   → Szepes Mária emlékműsor - 200-as előadóterem

  → Művészeti programok - Aula

  → Workshop és ingyenes állapotfelmérések

  →Jegyvásárlás és kiállítói információ

   

  Kedves Olvasó!

  Újabb tél jön, újabb karácsony, és természetesen újabb találkozás egymással a Villányi úton, ahol most huszonegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Természetgyógyász Magazin ezoterikus fesztiválja. A huszadik, jubileumi év után ismét évforduló következik, az idei évben ugyanis Szepes Mária eltávozásának tizedik évfordulójáról emlékezünk meg a 200-as teremben, ahol a fesztivál keretei között, hosszú évek óta az írónő pályatársai, tanítványai és szellemi rokonai adnak elő, emlékeznek rá ‒ életben tartva az ezotéria nagyasszonyának szellemiségét.

   

  A rendezvényi nap, mint minden évben, most is újdonságokat hoz, úgy az ezoterikus, mint a természetgyógyászati, valamint a művészeti előadások, bemutatók terén. Az új előadók közül csak párat említve, találkozhatunk Papp Lajos szívsebész professzorral, A. J. Christian spirituális tanítóval, Pataky Attila rockénekessel, az Edda Művek frontemberével és Domján Gáborral, a Silva-féle agykontroll oktatójával. ahogyan beszélgetést hallhatunk a spiritualitásról Szőke Zoltánnal és R. Kárpáti Péterrel, a „Barátok közt” Berényi testvéreivel is. Művészeti főműsorként is egy izgalmas duó ígér meglepetéseket, Kövi Szabolcs fuvolaművész, a fesztivál rendszeres szereplője ez alkalommal Szabó Sípos Barnabás jól ismert színésszel és festőművésszel közösen lép fel, így egyszerre élvezhetjük a zenét a versekkel és a festmények szépségével is.

   

  Ugyanígy az aula művészeti programjában is különleges záróprogramra számíthatnak a látogatók, a HolddalaNap világzenei együttes és a Kiyo Kito Taiko japándob-csoport közös fináléban egyesíti zenei erejét. Világzenéből egyébként egész napra jut, láthatunk-hallhatunk ugyanis andoki, sámáni, indiai, török és buddhista zenei bemutatókat, ahogy természetesen tősgyökeres magyar produkciókat is.

   

  Az újdonságok és az új arcok mellett az elmúlt két évtized rendszeres előadóival – a fesztivál oszlopos tagjaival – is találkozhatnak a nap résztvevői, így hallhatják többek között Müller Péter írót, László Ruthot, a holisztikus gondolkodásáról ismert pszichológust, dr. Simoncsics Péter alternatív orvost, Jakab István egészség-be-fektetőt, Paulinyi Tamás író-pszikutatót, Delhusa Gjon énekes zeneszerzőt, Hannah Berger énekesnőt, és nyilván sok más visszatérő képviselőjét az ezotéria és a természetgyógyászat területének. Idén is látogathatók a workshopok, az ingyenes gyógyítások és tanácsadások, valamint bőséges kínálatával a karácsonyi ajándékozást segíti az ország legnagyobb ezoterikus vására.

   

  Egyszóval minden Kedves Érdeklődőt szeretettel várunk fesztiválunkon, amire a belépők elővételben kedvezményesen válthatók meg.

   

  Karácsonyozzunk közösen december harmadikán!

   

  TERMÉSZETGYÓGYÁSZ MAGAZIN (főszervező) és SZINTÉZIS Szabadegyetem (társszervező)

   

   Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy belépőjegyüket elővételben kedvezményesen(!) megvásárolhatják a Magazin szerkesztőségében (1027 Budapest, Kapás u. 26-44. D. lh. IV/11., tel.: +36-1-315-1725, +36-1-201-9329), ahol a jegyek mellé zenei és meditációs CD-t kapnak ajándékba.

  Így szinte ingyen jutnak a jegyhez!

  A vidékiek telefonon történő feliratkozása elővételnek számít.

   

   

  tgym
  XXIII. évfolyam 11. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2019. július

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.