Összes cikk
 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Arcüreggyulladás

Ha valaki visszatérő arcüreggyulladásban szenved, a terápia általában antibiotikum és kamillagőzös inhalálás. Ilyenkor érdemes valami mást, valamilyen természetgyógyászati módszert kipróbálni.

» Részletek

Arcüreggyulladás

Gyakori megbetegedés, főleg ősszel és tél elején az orrmelléküreg-gyulladás, amelynek legsűrűbben előforduló formája az arcüreggyulladás (sinusitis). Az esetek többségében valamilyen felső légúti fertőzés, nátha előzi meg az arcüreggyulladás kialakulását. Az orrmelléküregek nyálkahártyáján duzzanat keletkezik, elzárva a váladék kivezető útját. Ez gyulladást okozhat. Kisgyermekeknél közrejátszhat az ismétlődő arcüreggyulladások kialakulásában az orrmandulák szokottnál nagyobb mérete ...

» Részletek

Arcüreggyulladások

A kikelet örömeit egyre nagyobb számú gyermeknél és felnőttnél keserítik meg az ilyentájt megerősődő, kiújuló vagy megjelenő és nagyon nehezen jóra bírható betegségek, a koponya melléküregeinek gyulladásai.

» Részletek

Orrmelléküreg-gyulladás

Fájdalmas nyomásérzés az arc és a homlok területén, tartósan eldugult orr, levertség - az arcüreggyulladás krónikussá válva súlyosan zavaró és nemritkán terápiarezisztens betegséggé fejlődhet. A lokális terápia önmagában ritkán segít, csak a holisztikus megközelítés ígér sikert.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.