Hirdetés

A Természetgyógyász Magazin az ország legolvasottabb havilapjának egyike. Népszerűségét, piaci erejét a rendszeres olvasói visszajelzések és a Szonda Ipsos korábbi felmérései igazolják.


A magazin fő célkitűzése az egészséges életmódra nevelés, a környezeti ártalmak és az alternatív gyógyító módszerek megismertetése, általában az egészségkultúra növelése.


A hosszabb-rövidebb, színes képekkel illusztrált, érdekes és nem utolsósorban szakmailag hiteles írások főleg a természetgyógyászat témakörét ölelik fel. Ám az újságban helyet kap az ezotéria is, mert valljuk, hogy a jelenlegi tudományos megismerhetőség határán túl is léteznek dolgok, melyek iránt hazánkban is egyre nagyobb az érdeklődés. Az olvasók igényének megfelelően állandó rovataink: Betegségek A–Z ig; Új a terápiában; Természetgyógyászat és tudomány; A személyiség titkai; Psziché; Ezotéria; Holisztika; Álomfejtés; Asztrológia; Házi patika; Natúr konyha; Szépség és egészség; Horoszkóp; Rejtvény.


Lapszemle rovatunkban tájékoztatjuk olvasóinkat a szakterület világviszonylatban is újdonságnak számító eredményeiről, tudományos bizonyítékokról.


A huszonhárom éve megjelenő Természetgyógyász Magazin szakmai, laikus és üzleti körökben egyaránt ismert. Olvasói köre meglehetősen széles, kezdve az orvosoktól és egészségügyi középkáderektől az ún. new age irányzatnak hódoló fiatalokig, és legfőképpen a gyógyulásukat kétségbeesetten kereső, sokféle egészségügyi problémával küszködő idős, beteg emberekig.


A lap hitelességét az országosan elismert szaktekintélyekből álló szerzői gárda garantálja, ezért kiváló reklámhordozó.  

 

A nyomtatott sajtó részletes hirdetési árait tartalmazó médiaajánlatunk letölthető:

Médiaajánlat (2020)

 

Az online hirdetési lehetőségekről itt tájékozódhat!

 

További információ:

Telefon/fax: 06-1-315-1725, 06-1-201-9329
info@tgymagazin.hu

1027 Budapest, Kapás utca 26-44. D lépcsőház IV. emelet 11.

Aktuális lapszámunk:
2021. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.