Hírek

 1   2   3   4   5   ... >> 67 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2019. 09. 16.

Megelőzhető az időskori elesés

Rendszeres testedzéssel csökkenthető az időskori elesések kockázata – állapították meg ausztrál kutatók 23 407 kísérleti személy (átlagos életkoruk 76 év) adatainak vizsgálata alapján.

 

» Részletek

2019. 09. 11.

Lélekesszencia – tudományos előadás-sorozat

Kedves Tanítványaink, kedves Barátaim!

 

Régóta vágyott álmom teljesült azzal, hogy életre hívtam a „Lélekesszencia” tudományos előadás-sorozatot. Az esemény háziasszonyaként van szerencsém olyan különleges személyiségeket bemutatni Nektek, akik számomra fontosak és igazi értékeket közvetítenek a világban. Külön öröm, hogy a témájuk valamilyen formában illeszkedik az illóolajok varázslatos világához. Fogadjátok szeretettel az első igazán izgalmasnak ígérkező Lélekesszencia napot!

 

Jó utazást mindannyiunknak a múlt, a jelen és jövő érzelem- és illat-forgatagában!

 

Szeretettel várlak Téged,

Feller Adrienne

 

Egész napos előadássorozat meghívott előadókkal. A program 8:30-tól kb. 18:00-ig tart.

 

Az esemény háziasszonya: Feller Adrienne.

 

Meghívott előadóink lesznek:

 

 • Diószegi László, DióAtyó – „Olajok a Bibliában” – közreműködik: Feller Adrienne teológus, szociálpszichológus, gyermekvédelmi szakember, az Aga Gyermekotthon nyugdíjas igazgatóhelyettese
   
   
 • Varga Katalin – “Az intuíció” – PhD. DSc. egyetemi tanár, pszichológus, az MTA doktora, az ELTE Pszichológiai Intézet Affektív Pszichológia Tanszékének Tanszékvezetője
   
   
 • Dr. Sági Mária – Az információs medicina és az illatok” – a Budapest Klub tudományos igazgatója, pszichológia tudományok kandidátusa
   
   
 • Prof. Dr. László Ervin – Életbevágó feladatok" tudományfilozófus, író, az MTA külső tagja, egyetemi tanár, az ENSZ-ben többféle tisztséget viselt, a Budapest Klub elnöke
   
   
 • Orvos-Tóth Noémi –„Múltunk öröksége – transzgenerációs hatások az életünkben” – klinikai szakpszichológus, az „Örökölt sors – Családi sebek és a gyógyulás útjai” című bestseller könyv szerzője
   
   

Jelentkezési feltétel:

A honlapon keresztüli jelentkezés a részvétel elengedhetetlen feltétele. A jelentkezést követően a helyeket a részvételi díjak befizetésének sorrendjében töltjük fel, a max. létszám 100 fő.

 

Részvételi díj:

A kedvezményes fizetési határidőig (2019.05.31.) befizetve 40.000,-Ft, 2019.05.31. után 45.000,-Ft.

A részvételi díj 5%-val az AGA-PÉ Osztozó Szeretet Alapítványt, míg egy további jelentős összeggel a Budapest Klub Alapítványt támogatjuk.

 

Fizetési határidő:

2019. szeptember 13.


Amennyiben részt szeretnél venni képzéseink egyikén, kérjük, hogy jelezd nekünk mihamarabb, ugyanis férőhelyeink száma korlátozott!


 

Beiratkozás, jelentkezés:

www.panarom.hu/kepzeseink/

 

A képzésekkel kapcsolatos információ:

oktatas@panarom.hu
(+36 20) 973 1090
1036 Budapest, Perc u. 2.

» Részletek

2019. 09. 10.

A készételek hízást okoznak

Aki szeretné súlyát megtartani, vagy szeretne lefogyni, jobban teszi, ha tartózkodik a készételektől – javasolják az amerikai National Institutes of Health (NIH) kutatói.

 

» Részletek

2019. 09. 05.

Bél-agy tengely és a pszichés problémák

Az emberi bélflórának, tudományos nevén bélmikrobiomnak az emésztési folyamatok tökéletesítése, a méreganyagok semlegesítése és számos protektív mikrotápanyag képzése mellett jelentős szerepe van a gyulladásgátlásban, a hormonháztartás és az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, sőt a közérzet és hangulat alakításában is!

 

» Részletek

2019. 08. 30.

Az energiaitalok veszélyei

Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) szerint a gyermekek és fiatalkorúak naponta legfeljebb testsúlykilogrammonként három milligramm (mg) koffeint fogyaszthatnak.

 

» Részletek

2019. 08. 29.

Spirituális Lélekvezetés 2019.

Egyéves veszteség-és gyászfeldolgozást segítő program

» Részletek

2019. 08. 29.

A Novartis hamisított adatok alapján fogadtatta el a Zolgensma génterápiát

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2019. 08. 28.

Az unokatestvérek közötti házasság kockázatai

Kínában és az USA-ban törvény tiltja az unokatestvérek közötti házasságot. Ez érthető, hiszen a partnerek génjeinek kb. egyhatoda közös.

 

» Részletek

2019. 08. 27.

Egyre több gyermek szenved vénás keringési zavarban

Egy 2018. évi német felmérés szerint minden harmadik német család számára teljesen idegen fogalom a rendszeres testmozgás. A túlsúlyos szülők esetében ez az arány még magasabb, 43%.

 

» Részletek

2019. 08. 25.

Megbukott az Opdivo molekuláris genomikai szer tüdőrákban is

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2019. 08. 23.

Gyógyító fűszerek: a veseműködés serkentése

A fűszerek használata a konyhában természetes, hétköznapi dolognak számít. Aromájukkal gazdagítják ételeinket. Ez azonban nem minden, hiszen rengeteg gyógyhatású anyagot is tartalmaznak, tehát nem csak finomak, de gyógyítanak is.

 

» Részletek

2019. 08. 21.

Hegek: nem csak szépséghiba

Hegek mindenkin vannak. A Harry Potter gyermekkönyvek megjelenése óta a gyerekek is tudják, sérülékenységünkre, fájdalmas eseményekre és élettapasztalatainkra emlékeztetnek minket. Ezek az élmények olykor fájdalmasak, és néha az az érzésünk, hogy a heg sem dolgozta fel véglegesen a történteket.

 

» Részletek

2019. 08. 19.

Az erdő természetes stresszcsökkentő

A zöld természetben folytatott séta igen jótékony hatással van a stressz-szintre – közölték a Michigani Egyetem kutatói.

 

» Részletek

2019. 08. 17.

Az 5G-s hálózat bevezetésének moratóriumát követelik

Az IPPNW, az Orvosok az Atomháború Ellen nemzetközi szervezet német szekciója idei, májusi kongresszusán az 5G-s mobil internet hálózat moratóriumát követelték a hatóságoktól. Az elektromágneses mezők orvosbiológiai hatásaival kapcsolatban a mai napig heves szakmai vita zajlik.

 

» Részletek

2019. 08. 16.

FDA - anaplasztikus nagysejtes lymphoma Allergan műmellek mellett

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2019. 08. 14.

Krónikus belgyógyászati kórképek kezelése táplálkozás-intervencióval

Egy régi-új táplálkozási rendszert dolgozott ki dr. Clemens Zsófia kutatóbiológus és dr. Tóth Csaba kutatóorvos 2012-ben, ami elsősorban azt veszi figyelembe, mely élelmiszerek nem okoznak fokozott béláteresztést. A világon elsőként sikerült elérniük ezzel 1-es típusú diabéteszbetegnél az inzulintermelődés fokozását és más autoimmun-betegségek teljes gyógyulását. Az egészséges táplálkozás újragondolása gyökeres fordulatot jelent a belgyógyászat területén.

 

» Részletek

2019. 08. 12.

A fekete áfonya és a cékla vérnyomáscsökkentő hatású

A fekete áfonya antociánjai, valamint a céklában található szervetlen nitrátok hatásosan csökkentik a vérnyomást. Londoni kutatók megállapították, hogy napi 200 g feketeáfonya-lé egy hónapon át fogyasztva 5 Hgmm értékkel képes csökkenteni a vér
nyomás szisztolés (első érték) értékét.

 

» Részletek

2019. 08. 08.

Kíméletes bőrápolás nyáron

Kémiai tartósítószerek, hormonhatású vegyületek, allergén illatanyagok, ásványolajok és rákkeltő anyagok ‒ sok szépségápoló szer tartalmaz olyan komponenseket, amelyektől inkább távol kellene tartanunk magunkat. Mindez fokozottan igaz a naptejekre.

 

» Részletek

2019. 08. 07.

Az oltások megoldatlan problémái

A közéletben az egészségpolitika és a média azt a benyomást kelti, az egyetlen probléma a védőoltásokkal az, hogy egyre többen ellenzik őket. Pedig a körülmények valójában ennél jóval összetettebbek. A rossz tervezést, a rendszerszintű rossz körülményeket évek óta próbálják eltitkolni. Az oltáspártiak egyre inkább elzárt közösséggé válnak, és sokszor ők azok, akik „alternatív tényekkel” támasztják alá az igazukat.

 

» Részletek

2019. 08. 06.

Ari Csilla PhD a NASA felkérésére készíti fel a Holdmisszió űrhajósait

A NASA felkérésére egy magyar tudós, Ari Csilla PhD volt az egyike annak a négy nőnek, akik 9 napot töltöttek az óceán mélyén, az Aquarius nevű kutatóbázison és az óceán fenekén szimulálva az űrbéli körülményeket, hogy a leendő űrhajósok számára fontos kísérleteket végezzenek el. A NEEMO23 expedíciót az egész világ figyelemmel kísérte. A magyar neurobiológus visszatérése után exkluzív interjút adott a Természetgyógyász Magazinnak.

 

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.