Hírek

 1   2   3   4   5   ... >> 68 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2019. 11. 11.

Fesztivál előadók 2019 Kövi Szabolcs

Pánsíp és okarina – koncert

 

Időpont: 9.00–9.45

 


Az ezoterikus ihletettségű, kiváló fuvolaművész kezdetektől népszerű előadója fesztiválunknak. Idei nyitókoncertjén a legújabb lemezeiből készült válogatással azt szeretné elérni, hogy jól induljon a nap, s mindenki nyitott szívvel és tiszta lélekkel hangolódjon a változatos és érdekes előadásokra. Nem kétséges, a két népszerű, romantikus hangszerre, a pánsípra és az okarinára alapozott zenei repertoár mindenkit „feldob” és elvarázsol majd.

 

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

 

» Részletek

2019. 11. 11.

Fesztivál előadók 2019 Csongrádi Kata

Belső nap meditáció

 

Időpont: 12.00–12.40

 

„A Fény ereje legyőzhetetlen! Ha feltöltődsz vele, akkor a lehetetlen is lehetségessé válik!” – tanította nekem Lelkem Édesanyja, Szepes Mária, akinek köszönhetően eljutottam a maják földjére és az indiánoktól elsajátíthattam az ősi Naptudást. A Yucatán-félszigeten tanultak alapján jelent meg a Belső Nap című könyvem a hozzá tartozó meditációs CD-vel, amelynek alkalmazása azóta is sok embernek segít a testi-lelki-szellemi harmónia megteremtésében, és segít felismerni azt, hogy milyen nagy csoda az Élet! Ezt a sugárzó Életörömet szeretném tovább adni a mostani találkozónkon is – szívvel, lélekkel, szeretettel” – mondja az ismert énekesnő, színművész.

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

 

» Részletek

2019. 11. 11.

Fesztivál előadók 2019 Takács Tibor

Királytranzit – miért tudtak a régiek pontos prognózisokat adni?

 

Időpont: 10.00–10.40

 


Minden asztrológus tapasztalja, hogy a hozzá forduló emberek többsége a jövőjét szeretné látni. Szinte állandó téma a determináció kérdése, mert az emberek többsége a külső körülményektől várja a megoldást. Jóllehet az egyetlen valódi kérdés az, hogy mikor mit tehetnek annak érdekében, hogy megvalósítsák az álmaikat, elérjék a céljaikat. Amiben az asztrológia biztos támpontot nyújthat, egyértelmű válaszokat adhat, azok az ún. tranzitok, amik az időminőséget jelzik. Ennek működését és gyakorlati használatát mutatja be az előadó.

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

» Részletek

2019. 11. 08.

Fesztivál előadók 2019 Dr. Karácsony Ferenc

„Az őrangyalunk bennünk van” – a kender gyógyító hatása

 

Időpont: 10.00–10.40

 


Az ún. endokannabinoid rendszer, amelynek aktivitása az életkorral hanyatlik, biztosítja a belső egyensúlyunkat. A belső egyensúlyt a bioelektromos jelek speciális detektálásával és elemzésével folyamatosan leírhatjuk, s ennek módszertanát, műhelytitkait igyekszik bemutatni az előadó a Kannabinoid Medicina Alapítvány tevékenysége révén. A természetes gyógymódok ismeretei a legújabb tudományos felfedezésekkel összhangban megegyeznek abban, hogy a kender kivonatai képesek ezt a rendszert tónusban tartani, megelőzve ezzel sokféle betegséget, és lehetővé téve reménytelennek tűnő állapotok sikeres kezelését, a stabil mentális állapot elérését is. Tudni kell azonban, hogy a jó minőségű CBD-olajoknak nincs köze a kábítószerhez, mi több, a kannabinoidok a drogokról való leszokásban is hatékony segítséget nyújtanak.

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

» Részletek

2019. 11. 08.

Fesztivál előadók 2019 A. J. Christian

Szeretetmozaik

 

Időpont: 10.00–10.40

 

„A szív legnagyobb fájdalma a veszteség. Amikor vége a munkádnak, összedől a házad, vagy elhagy az egészséged. Amikor meghal a kutyád, elköltözik a gyermeked, vagy elhagy a párod. Tudod, hogy mulandóak a dolgok. Munka, tégla és a fiatalság ereje – minden elmúlik egyszer. S mivel tudod, megbirkózol vele. Fáj, de értelme van. Mert így működik a világ… De a szeretet hogyan múlhat el? Aki tegnap még szeretett, ma miért nincs veled? Az elhagyottság fájdalmasabb, mint a veszteség, gyötrőbb, mint a hiány. Mert értelmetlen. A szív nem hűlhet ki! A szerelem nem múlhat el! Kérlek, állj meg egy pillanatra… A világ úgy működik, ahogy működnie kell. De te nem. Te választhatsz. A veszteség fájhat, ha akarod. Megteheted, hogy a hiányra figyelsz. De megteheted azt is, hogy éled az életed. Éled azt, aki vagy. A lélek nem ismeri a hiányt, nem ismeri a veszteség fogalmát. Minden megtalálható benne. Még az is, ami ebben a térben és időben elveszett. Rajtad áll, hogy mit látsz.
Ne sírj, mert vége lett. Nevess, mert létezett.”

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

» Részletek

2019. 11. 08.

Fesztivál 2019.

 

 

Egységben önmagunkkal és Istennel - ez a mottója aTermészetgyógyász Magazin idei ezoterikus karácsonyi fesztiváljának, amely december 1-én, vasárnap kerül megrendezésre Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban. A 23 éve népszerű és nagyszabású rendezvény igazi fesztivál hangulatával és az ország legnagyobb ezoterikus karácsonyi vásárával nem csak az ünnepre való ráhangolódást segíti, hanem értékes szakmai és művészeti programkínálatával felsorakoztatja a hazai ezoterikus közélet és az alternatív gyógyászat legjelesebb képviselőit. Így a látogatók ismét találkozhatnak Müller Péter Kossuth-díjas íróval, aki ezúttal rendhagyó, interaktív előadást ígér, dr. Buda László pszichiáterrel, aki a Testüzenetektől a gyógyulásig c. előadásában személyes múltunk elfogadásának fontosságára hívja fel a figyelmet, vagy például dr. Gelléri Juliannával, az Új Medicina képviselőjével, aki a fogantatásunk meghatározó fontosságú körülményeiről tart lebilincselő előadást. A több mint harminc előadó között jelen lesz még dr. Boros G.László, a Kalifornia Egyetem professzora, dr. Domján László, az agykontroll hazai apostola és fia, András, Szendi Gábor, Csongrádi Kata, Delhusa Gjon és sokan mások. Külön érdekessége az idei fesztiválnak a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület külön termes asztrológiai műsora, valamint a Szepes Mária Alapítvány különböző meditációs technikákat bemutató előadásai. Az aula pedig ezúttal is különleges zenei programmal várja az ezotéria szerelmeseit. És persze most is lesz ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás is...

 

***

A részletekért kattintson az alábbi linkekre:

 

Ezoterikus előadások

Természetgyógyászati előadások

Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület jubileumi műsora

Szepes Mária-emlékműsor

Művészeti programok

Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás

További információ a kiállítóknak és a jegyvásárlóknak

www.jegy.hu

www.jegymester.hu

» Részletek

2019. 11. 07.

Interjú Müller Péter Kossuth-díjas íróval

A Természetgyógyász Magazin állandó szerzője, a legnépszerűbb magyar kortárs író, Müller Péter tavasszal Kossuth-díjat kapott, a napokban pedig új könyve jelent meg Világvége!!! címmel, a borítón egy bohóccal és azzal az alcímmel: Játék és vallomás. A kötet újszerű hangvétele, játékos humora talán meglepetés lesz régi olvasóinak. A 83 esztendős szerző szokásához híven előadást is tart lapunk XXIII. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválján december 1-jén. Ebből az alkalomból nemcsak a könyvéről beszélgettünk, régi ismeretségünkre és közvetlenségére tekintettel tegeződve.

 

» Részletek

2019. 11. 04.

Az FDA leállította a Novartis 700 millió forintos Zolgensma genomikai hamisítványának vizsgálatait

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2019. 11. 03.

Ballasztanyagok: minden a mennyiségtől függ

Elcsépelt közhely, hogy a ballasztanyagokban gazdag élelmiszerek jót tesznek egészségünknek – ezt számtalan kutatás bizonyította, és még több médiahír világgá kürtölte.

 

» Részletek

2019. 10. 31.

Kerala egyensúlyba hoz

Az ájurvéda a betegségek megelőzésére, gyógyítására, az egészség megőrzésére összpontosít.

» Részletek

2019. 10. 31.

Leviticus - János Apostol tudhatták? - szív - keringő vér mennyisége - Élő (anyagcsere) víz

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2019. 10. 30.

Maradjon fitt! Mit tehetünk az ülő életmód káros hatási ellen?

A modern munkahely általában véve mozgáshiányra kárhoztatja az egyént. Azonban már néhány apró változtatással sokat tehetünk egészségünk érdekében, pl. álló munkahelyek kialakításával, rendszeres, rövid nyújtógyakorlatok végzésével, vagy a felvonó helyett a lépcső használatával. A déli ebédszünetben lehetőleg gyalogoljunk vagy sétáljunk.

 

» Részletek

2019. 10. 29.

Fagyöngyterápia: sikeres a tüdőrák gyógyításában

A nem kissejtes tüdőrákban szenvedők élettartama megnő, ha konvencionális orvosi kezelésüket fagyöngyterápiával egészítik ki – állapították meg egy hosszú távú, megfigyelő jellegű kutatás eredményeként.

 

» Részletek

2019. 10. 23.

Natúrkonyha receptek: homoktövis

Az igénytelen homoktöviscserje (Hippophae rhamnides) eredetileg Ázsiából származik, de ma már megtelepedett Közép- és Észak-Európában is. Északon főként a tengerpartokon láthatjuk, ahol a vándordűnéket igyekeznek megfékezni vele. Amióta a kutatók kiderítették, hogy a bogyók sokkal több C-vitamint tartalmaznak, mint a citrom, egyre több országban – többek közt hazánkban is – termesztik.

 

» Részletek

2019. 10. 21.

Nyugtató dallamok

A lágy zene segíti az újszülöttek agyában az idegsejtek közötti összeköttetést biztosító szinapszisok keletkezését – állapították meg svájci kutatók.Az intenzív osztályokon zajló munka az újszülötteknek túl hektikus és túl hangos.

 

» Részletek

2019. 10. 18.

A 2019-es Orvosi Nobel-díj háttere az ókori írásokban

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2019. 10. 18.

Jön a Természetgyógyász Magazin XXIII. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja!

Időpont: 2019. december 1., vasárnap   

 

Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont (Budapest XI., Villányi út 11–13.)

» Részletek

2019. 10. 17.

Alma: fontos baktériumforrás bélrendszerünknek

A friss gyümölcsökkel elfogyasztott baktériumok bélflóránk fontos alkotói. Minél nagyobb a bélrendszerben élő baktériumok fajtagazdagsága, annál egészségesebbek vagyunk.

 

» Részletek

2019. 10. 16.

Testkontaktus: miért olyan fontosak az érintések?

Emberi közelség és melegség nélkül a csecsemők nem tudnak egészségesen fejlődni. És ha már felnőttünk, akkor is szükségünk van testi érintésre, hogy jól és elfogadottnak érezzük magunkat. Ennek ellenére vannak emberek, akik kellemetlennek érzik az érintést vagy a szemkontaktust. Ennek okozója egy hormon, illetve annak a hiánya. Ez a hormon már születés közben is fontos szerepet játszik az emberek életében: az oxitocinról van szó.

 

» Részletek

2019. 10. 15.

Beszélgetés Béky Lászlóval az emésztőszervi megbetegedések valódi okairól és gyógyításáról

Sok olvasót és természetgyógyászt – különösen a vegetáriánusokat – meglepték azok a tudományos eredmények, amelyeket lapunk az utóbbi időben közölt, és amelyek arról szóltak, hogy bizonyos, mindeddig gyógyíthatatlannak tartott belgyógyászati kórképek egy teljesen más, elsősorban állati zsiradék, belsőség és fehérje fogyasztásán alapuló étrenddel gyógyíthatók. Az ismert és elismert természetgyógyász, Béky László azonban állítja: saját, több évtizedes tapasztalatai hasonló eredményre vezettek.

 

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.