Hírek

10 575 PCR-tesztből 3 pozitív, azaz a bújócskázó korona vírus orvosi deutenomikája

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

 

Mint ahogy ezt korábban leírtam (1), illetve megbeszéltük a BBDHEALTH adásaiban (2), az idő melegedésével, azaz nyálkahártyáink deutérium szintjének csökkenésével onnan vírusokat kimutatni már nem lehet, erre a PCR teszt utal, annak ellenére sem, hogy nagyságrendekkel nagyobb számban sokan már kiállták a koronavírus fertőzést a szerológiai vizsgálatok alapján! Nincs új a nap alatt, ha valaki érti az orvosi deutenomikát és annak járványtani összefüggéseit!
 

https://hirklikk.hu/kozelet/merkely-10-575-pcr-tesztbol-csak-3-lett-pozitiv-az-orszagos-szuresen/365974/

 
1. László G. Boros March 16, 2020 (Facebook) A deutérium “áttolása” modjuk egy hajszárító segítségével a száj és légutak mucinózus és szerózus nyálkahártya hámfelületeiről a kilégzett levegőbe, lassítja a vírusok és baktériumok szaporodását! Több nehéz hidrogén (deutérium) kényszerül ilyetén módon a száj, orr és egyéb légútak nyálkáiból a melegített be- és kilégzett lehelet párájába, ami segít eltávolítani azt a nyálkahártyák váladékaiból és sejteiből. A deutérium a nyálkahártyákon és sejtjeikben is baktériumok, gombák és vírusok szaporodási feltétele, melyek elegendő (szezonális) deutérium hiányában többnyire képtelenek szaporodni! A meleg pára miatt van jóval kevesebb légúti influenza típusú fertőzés nyáron! Mint tudjuk “egy fecske nem csinál nyarat”, viszont egy hajszárító igen, még télen is, mind az orrban, mind a szájban és légutakban, ami elég lehet a korona vírusok szaporodásának lassítására, megállítására, illetve azok elpusztítására az alábbi amerikai anyag szerint! Deukentett vízzel és/vagy természetes ketogén diétával a hajszárító jól kiegészíthető! https://future-world.com/mcatalog/stop-covid-19-now/
 
 

 

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.


2020. 07. 02.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.