Hírek

A C.I.C. méregetlenítő módszerrel visszanyerte egészségét

 

Szimpatikus, mosolygós fiatalember. Senki sem sejti, hogy néhány évvel ezelőtt kórházakban töltötte élete nagy részét, komoly, a klasszikus értelemben vett orvoslás szerint gyógyíthatatlan betegségben szenvedett. Ma már az ellenőrzött és irányított méregtelenítésnek köszönhetően ismét teljes életet élhet.

 

 

Életem a Crohn-betegséggel

 

- Mikor kezdődtek az egészségügyi problémái?
 

Majdnem 15 évvel ezelőtt, amikor 22 éves voltam, állandó és ismétlődő hasmenésben szenvedtem – naponta akár 15-20 alkalommal. Korlátoztam az étrendemet, különböző gyógyszereket szedtem ‒ semmi sem segített. Az orvosok sokféle vizsgálatra küldtek, de senki sem tudott nekem tanácsot adni. Amikor lassan elkezdtem pánikba esni és már szinte teljesen abbahagytam az étkezést, valakinek eszébe jutott, hogy elküldjön engem a gasztroenterológiára. A diagnózis így hangzott: Crohn-betegség. Olyan gyógyszeres kezelést kaptam, melynek hatására pár hónapon belül szinte minden problémám megszűnt. Az elkövetkező hat hónapban újra elkezdtem enni, és három év után teljesen elhagytam a gyógyszereket. Mindez hosszú 12 évig tartott. Aztán a betegség visszatért. Az elkövetkező négy évben folyamatosan romlott az állapotom, majd a betegség teljes egészében megmutatkozott. Egy évben háromszor kerültem kórházba, aztán hatszor ‒ végül mindig három hétig otthon voltam, egy hónapig pedig a kórházban. Az orvosok mindent megpróbáltak, az állapotomat nemzetközi konzíliumon vitatták meg. Végül minden héten olyan injekciókra jártam, amelyek csak havonta egyszer adhatók be, kivételes esetekben legfeljebb 14 naponta egyszer. Az eredmény az egészségi állapotom romlása volt: az eredeti testsúlyomból, azaz 85 kilóról egészen 64 kilóra fogytam le.

 

- Az orvosok nem javasolták a műtétet?
 

Tudtam, hogy ha elveszítek egy darabot a vastagbélből, akkor egy egész életen át tartó problémával nézek szembe – mert ez a szerv alapvetően az immunitásért felelős. Az orvosoktól azt kértem, hogy garantálják nekem, hogy ha eltávolítják a vastagbél problémás, 10 centiméter hosszú részét, ez nem lesz kihatással az immunrendszeremre. De mindig csak azt mondták: „Ezt nem tudjuk garantálni.” Ezek után elutasítottam a műtétet. Végül 2016-ban, nem sokkal karácsony előtt elbocsátottak a kórházból. A főorvos azt mondta nekem: „Mi már nem tehetünk többet önért, próbáljon meg találni valakit, aki tud segíteni."

 

- A klasszikus gyógyászat számára tehát ez megoldhatatlan eset volt. Ezután mi következett?
 

Hosszú órákat töltöttem a számítógépem előtt a világhálót böngészve. Információt, néhány olyan alternatív megoldás keresve, amely segíthet nekem. Találkoztam néhány érdekes emberrel a csehországi holisztikus orvostudomány területéről, könyveket vettem, előadásokra jártam, kipróbáltam mindent ‒ kínai orvoslás, pszichológus... Semmi nem segített. Miután 2017 áprilisában hazatértem a gyógyfürdőből, bejelentkeztem egy prágai terapeutához, aki több éve már a C. I. C. (Controlled Inner Cleansing – Irányított Belső Tisztítás) méregtelenítő módszert alkalmazta. A Salvia mérőműszer segítségével kimérte, hol van a szervezetemben a terhelés, és három órán keresztül arról beszélt velem, hogy mi, miért és hogyan. Leírta és elmagyarázta nekem, hogy az emberi szervezetben hogyan zajlanak a betegség folyamatai. Ekkor mondtam magamnak, hogy talán ez segíthet nekem, ez az ember tudja, miről beszél. Elkezdtem utánajárni a részleteknek, hogy miként működnek az információs készítmények. Azt is megállapítottam, hogy vannak olyan szemináriumok, amelyek lehetővé teszik, hogy terapeutává váljak. Beiratkoztam azzal a szándékkal, hogy legalább megtanulom, hogyan működik mindez a szervezeten belül.

 

- Tehát akkor ez az a terápia, amely működött?
 

Igen, a Joalis cseppek és a 3D biorezonancia kombinációja. Elmondhatom, hogy három hónap után az eredmények valóban nagyszerűek voltak. Azt mondogattam magamnak, hogy nem lehetséges, hogy valami ilyen kiválóan használjon. Ez már majdnem két éve történt, és jelenleg kb. 90%-kal jobban vagyok. Mindezt anélkül, hogy orvosi vagy gyógyszeres kezelésben részesülnék.

 

- Vannak külső hatások is, amelyek befolyásolnak bennünket...
 

Határozottan igen. Élelmiszer, stressz – tehát a toxinok. Ezt gondolom, amikor visszaemlékezek, hogyan és hol éltem, mit cselekedtem és milyen stresszben éltem. Ötéves voltam, amikor a szüleim elváltak. Ez egész biztosan nagy befolyással volt rám. A gyerekekben, már egész kiskoruktól kezdve, „lerakódik” minden érzelem, minden történés, és minden, amin keresztülmennek. És vannak olyan dolgok, amelyek egész biztosan nincsenek jó hatással a felnőttekre, a gyerekekről már nem is beszélve.

 

- Hogy látja, mi volt a legfontosabb dolog a gyógyuláshoz vezető úton?
 

Először is eladtam az összes cégemet, és a nagyvárosból elköltöztem egy kisvárosba. Két évig tartott, hogy a munkamániás életmódomat teljesen elhagyjam és lenyugtassam az elmémet. Kilenc hónapon keresztül az egóm éjjelente felébresztett, keresett valamit. Fokozatosan elkezdtem egyre több időt fordítani önmagamra és az egészségemre. Valójában teljesen megváltozott az életem értelme.

 
- Most mivel foglalkozik? Milyen irányt vett az élete?
 

Még mindig tart a regenerálódási folyamatom, néha tanácsadóként kisegítek a méregtelenítő gyógyászat rendelőjében. Elmondom az ügyfeleknek, hogyan működik a módszer, hogyan kell viselkedniük, hogyan kell megváltoztatniuk az életüket stb. Mert a finisben csak a készítmények önmagukban már nem elegendőek. Fontos, hogy mindenki maga döntse el, hogy ebben a terápiában akar részt venni. Igen, ez elsősorban rajtunk múlik, nekünk kell eldöntenünk, hogy ezzel kezdeni akarunk valamit. Ez nem az a klasszikus hozzáállás, mint amikor orvoshoz megyünk és kijelentjük: „Itt vagyok, és most valamit csináljon velem.” Az ilyen kijelentést követően az ember egyszerűen csak aláveti megát az orvosi kezelésnek, önmaga nem vesz részt a folyamatban. És ez nem vezet sehová... (X)

 

További info: +36-30-813-8676; Email: bodycentrum@joalis.hu; Cím: 1119 Budapest, Pajkos u. 10, www.joalis.hu


2019. 02. 05.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.