Hírek

A gyerekkori oltások nem jelentek védettséget a fertőző betegségek ellen

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

 

 

Dr. Tetyana Obukhanych, aki a Rockefeller (New York) és Harvard (Boston) egyetemeken szerezte immunológus végzettségét (Stanford, Kalifornia), statisztikusokkal együtt működve nyílt levelet írt azoknak a törvényhozóknak, akik mindenki számára kötelezővé akarják tenni a gyermekkori betegségek elleni védőoltásokat.

 

https://www.collective-evolution.com/2019/03/06/unvaccinated-children-pose-no-risk-to-anyone-says-harvard-immunologist/

 

„Az oltások nem jelentenek védettséget a gyermekkori fertőző betegségek ellen, és kétségbe vonható a hatásosságuk a betegségek megelőzésére. - állítják, és hozzáteszik, hogy az oltatlan gyermekek semmilyen veszélyt nem jelentenek a környezetükben lévőkre.”

 

Előadásában Dr. Obukhanych megemlíti a 2011-ben Kanada Québec tartományában megjelent kanyarós eseteket, akiknek 48%-a már kétszer megkapta a védőoltást. Az észak-amerikai egészségügyi törvények ugyanis ismételt oltást írnak elő a védettség biztosítására, s ha az előbb említett esetekhez hozzávesszük az egyszer oltottak számát is, akkor már legalább 52%-ra tehető azoknak az aránya, akik az oltások ellenére elkapták a kanyarót.Érdekes a levél és az előadás is a vakcinaipar által „beetetett” (és fizetett) politikusok, illetve az ezeknek kiszolgáltatott lakosság számára is!


2019. 05. 13.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.