Hírek

Adj energiát a testnek és a léleknek!

Álljunk meg egy pillanatra, és feleljünk őszintén az alábbi kérdésre! Mindent megteszünk testünk és lelkünk egészséges működéséért? Tisztában vagyunk azzal az ősi érvvel, mely szerint gondolataink ereje nemcsak negatív, hanem pozitív módon is befolyásolhatja földi létünk mindennapjait? Hogy a gondolatainknak gyógyító ereje (is) van? Kedves szkeptikusok! Nem azt kérjük, hogy higgyenek a polarizált fény tudományosan bizonyított erejében, csupán szemléljék meg, tapasztalják meg saját bőrükön a testben rejlő energiák felszabadító pezsgését!

 

 

Bár a XXI. század embere a technikai fejlődés eredményeképpen, a mindennapi hajszában nem szán elegendő időt saját testének és lelkének feltöltésére, a mókuskerék őrli és bénítja a szervezet egészséges működéséért felelős sejteket, s egyszer csak jelentkezik egy tünet, egy komoly betegség árnyékában. Ez az a pont, amikor szakemberhez fordulunk, s bízunk a gyógyszerek pozitív hatásában, holott energiaszintünk megfelelő karbantartásával, energiaközpontjaink időszakos harmonizálásával, stresszoldással megelőzhetnénk a bajt. Mindezeket szem előtt tartva testünk védelmi mechanizmusa masszívan venné fel a harcot a negatív hatásokkal szemben. Dr. Regényi Péter, a Polaris 7 Crystal Harmony csakraharmonizáló  energetizáló lámparendszer és Fénystúdió-hálózat megálmodója kalauzol el bennünket az egyedülálló állapotjavító kezelés rejtelmeibe.

 

– Milyen gondolat vezérelte önt a tervezéstől és megalkotásig vezető út során?

– Három éve kezdtem energiagyógyászattal foglalkozni. Ekkor a hévízi Hotel Európa Fitben kialakított Vitalium Laser Centerben lehetőségem nyílt nőgyógyászati lézerkezelésekkel a szervezet kitüntetett helyeit kezelni, és ezzel azok szövettanilag is igazolható öngyógyulási folyamatait beindítani. Ez idő alatt láttam, milyen hatásokra képes a koherens fény, mint energia, milyen változásokat képes az emberi szervezet regenerációja szempontjából kiváltani. A Polaris 7 Crystal Harmony lámparendszer megalkotásánál azt volt a cél, hogy az epigenetikában megismert egészségünket igazolhatóan befolyásoló okot, a sejtszintű stresszállapotot oldjuk és szervezetünk kibillent energetikai működését egyensúlyba hozzuk. 

 

 

A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin májusi lapszámában olvashatják! 

 

Kancsalné Takács Bernadett
2018. 05. 13.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.