Hírek

ALTRIENT – a liposzómába zárt világ

Vízipisztoly és a tűzoltófecskendő

 

Az úgynevezett módosítatlan liposzómák használata az elmúlt évtized során egyre elterjedtebbé vált a lényeges tápanyagok hatékony szervezetbe juttatásában. Ez, a szájon át lehetségessé vált beviteli mód alkalmas arra, hogy minden egyes sejthez eljuttassanak olyan létfontosságú tápanyagokat, mint például a C-vitamint, glutationt, alfa-liponsavat, B-vitaminokat stb. S bár mára sokan felismerték, hogy a szájon át szedhető liposzómás termékek hozzáférhetővé válásával olyan rendkívüli előnyökre tesznek szert, mint korábban soha, sokan még mindig megfosztják magukat ezektől, vagy azért, mert nem értik, miről szól ez a tudományág, vagy nem tudják, milyen minőségű készítményeket szednek.

A világ első liposzómás étrend-kiegészítő termékcsaládját az amerikai LivOn Labs állítja elő, és Európában Altrient® márkanéven hozza forgalomba. Ezeknek a termékeknek a különlegessége a felszívódásukban rejlik. A több mint egy évtizedes kutatómunka eredményeképpen forradalmian új,szabadalmaztatott technológiával elérték, hogy maximalizálják a tápanyagok és bioaktív vegyületek felszívódását és hatékonyságát.

 

Ez az új, áttörést jelentő, gél alapú hordozórendszer mikroszkopikus méretű, dupla rétegű védőmembránnal körülvett liposzómák segítségével biztosítja, hogy a tápanyagok az emésztőrendszeren sértetlenül keresztülhaladva a véráramba kerüljenek, majd a sejtekhez érve a sejtfal megnyitásával juttassák a sejt belsejébe az értékes tápanyagot.

 

A tápanyagszállítás e kiváló módját sikerrelalkalmazza az orvosi és gyógyszerészeti kutatás is arra, hogy gyógyszereket és más terápiás szereket juttassanak el bizonyos szövetekhez. Az Altrient elsőként használja ki ennek előnyeit az étrend-kiegészítők terén.

 

Dr. Thomas Levy, a neves amerikai kutatóorvos és számos szakkönyv írója így érzékelteti az Altrient liposzómás termékek hatékonyságát a C-vitamin példáján:

„A többi szájon át szedhető C-vitamin biohasznosulása úgy hasonlítható az Altrient szájon át szedhető, liposzómás vitaminjáéhoz, mint egy vízipisztoly egy tűzoltófecskendőhöz. Meggyőződésem, hogy az Altrient C-vitamin hatékonyabb, mint bármely más, szájon át szedhető hagyományos C-vitamin-készítmény, és személyes tapasztalatom alapján úgy vélem, időnként még az intravénás injekciónál is jobb lehet.”

 

Az ALTRIENT® liposzómás termékek hazai forgalmazója: Lipovit Kft.

 

Megvásárolható:

www.lipovit.eu és a www.egeszseg.eu webáruházakban.

Információ: info@lipovit.eu

Telefon: +36 30 954 0331

 

Az Altrient® termékcsalád tagjai:

• Altrient® C – Liposzómás C-vitamin – Az immunerősítés mestere – 1000 mg liposzómás C-vitamin

 

• Altrient® GSH – Liposzómás glutation – A méregtelenítés mestere – 450 mg liposzómás Setria® Glutation

 

• Altrient® R-ALA – Liposzómás R-alfa liponsav – A legfőbb antioxidáns – 226 mg liposzómás R-Alfa-liponsav

 

• Altrient® B – Liposzómás B-vitamin komplex – A legfőbb energiaforrás – 313,5 mg liposzómás B-vitamin-komplex ‒ B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, króm, bór, szelén, cink és fahéj

 

• Altrient® ALC – Liposzómás acetil L-karnitin – A zsírégetés mestere – 1000 mg liposzómás acetil L-karnitin

 

A termékek természetes GMO-mentes összetevőkből készülnek. Nem tartalmaznak sem cukrot, sem mesterséges ízesítőket.  (X)


2017. 03. 10.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. május

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.