Hírek

ALTRIENT® C

Bizonyítottan növeli a bőr rugalmasságát és visszafordítja a korai öregedés jeleit, nemcsak az arcon, hanem a test egész felületén. Az Altrient C Liposzómás C-vitamin az egyetlen étrend-kiegészítő, amelyről klinikai vizsgálatok bizonyították, hogy viszonylag rövid idő alatt megdöbbentő mértékben, akár 61,4%-kal is képes növelni a bőr feszességét és rugalmasságát. Kevés bőrápoló termék mutat ehhez fogható eredményességet.

 

Az emberi test kifinomult, öngyógyító, regenerálódó szervezet; ha megadjuk neki azt, amire szüksége van, saját maga végzi el ezt a munkát. Szervezetünk kollagéntermelése korunk előrehaladtával lassul. Ennek a folyamatnak köszönhetjük ráncainkat és a megereszkedett bőrt.

 

A C-vitaminalapvető szerepet tölt be a kollagéntermelésben. A földgolyó azon néhány emlőse közé tartozunk, amelyek nem képesek önállóan C-vitamint előállítani. Így mi kizárólag az élelmiszerekből vagy a táplálékkiegészítőkből tudunk hozzájutni ehhez a vitaminhoz. Bonyolult feladat elegendő C-vitamint juttatni a sejtjeinkhez, mivel a C-vitamin feldolgozása, felszívása és raktározása nem egyszerű a szervezetünk számára.

 

Az Altrient C tudja a választ; a forradalmain új, szabadalmaztatott vitaminbeviteli eljárás, a liposzómába burkolás technológiája (LET), maximalizálja a felszívódást, egészen a sejtekig, ahol a szép bőr valójában kezdődik.

 

Amint a sejtek hozzájutnak az Altrient C tápanyagaihoz, saját testünk C-vitamin-függő kollagéntermelése újraindul, és természetes úton több kollagént kezdünk termelni, ennek köszönhetően a bőrünk láthatóan teltebb, feszesebb és simább lesz.

 

A Princeton Consumer Research Centre által végzett független, kettős vak, placébókontrollált vizsgálat bebizonyította, hogy elképesztő mértékben, 61,4%-kal nőtt a bőr feszessége és rugalmassága, miközben mind az arcon, mind a testen csökkent a szarkalábak és a ráncok mértéke. A placébót szedő csoportnál semmilyen változást nem tapasztaltak.

 

Ezeket a hihetetlen eredményeket 12 héten át mindössze napi 3 tasak Altrient C szedésével sikerült elérni. A vizsgálatban reszt vevő 41 (31‒61 éves) nő úgy nyilatkozott, hogy felvenné az Altrient C szedését a mindennapi bőrápolási szokásai közé. (X)

 

"Ez a tápanyag fokozza a kollagéntermelést, gondosan óvja a bőr sejtjeit az UV-sugárzás káros hatásaitól és segíti a bőr sejtjeinek helyreállítását és megújulását.”

 

Susie Perry Debice, egészségügyi szakíró és dietetikus

 


 

További információ és vásárlás:

Webáruház: www.lipovit.eu

E-mail: info@lipovit.eu

Tel.: +36-30-954 -0331


2017. 02. 23.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. május

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.