Hírek

ASIA szindróma

Nem, nem az ázsiai lélek rejtelmeiről fogok az alábbiakban szólni, hanem egy új szindrómáról, amit az oltóanyagokhoz adott adjuvánsok idézhetnek elő. (ASIA = autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants). Az adjuváns leggyakrabban egy alumíniumvegyület, amit azért kevernek az oltóanyaghoz, hogy felfokozzák az oltóanyagra adott immunválaszt. Ez időnként annyira sikerül, hogy a beteg meghal vagy életre szólóan károsodik. 

 

 

Természetesen a hófehérre lúgozott világképű oltáspártiaknak ilyen nem létezik, és csak az oltásellenesek mesterkedését látják a dologban. Meg lehet érteni őket, ki nem szeretne egy egyszerű, problémamentes világban élni. De a vágyakat nem jó összekeverni a tényekkel.

 

Gyanítható, hogy az oltáspártiak közt – leszámítva a vakcinaipar által alkalmazott és lefizetett tudósokat – sok a gyermektelen fiatal, a tekintélyelvű, rendpárti, az ellentmondásokat és bizonytalanságokat rosszul tűrő személyiség. Világos, hogy az oltásellenesség és az oltáspártiság gyakorlatilag egy tőről fakad, csak a hívők szemben álló vallási csoporthoz tartoznak. Ab ovo nem lehet kijelenteni, hogy minden oltás csak káros lehet, ahogy azt sem, hogy az oltásoknak nem létezhet mellékhatása. A cinikus, hazugságaikért jól megfizetett „szakértők” dolga „bizonyítékokat” szolgáltatni az oltások ártalmatlanságáról, a hívők dolga pedig elhinni, hogy a tiszta tudomány  még létezik. Ebben azonban csak azok a laikusok tudnak hinni, akik teljesen tájékozatlanok a tudomány világában. A tudományért aggódó kutatók, szakfolyóirat-szerkesztők közt elég általános az a vélekedés, hogy a megjelent szakcikkek 40-50%-a hamisítvány.

 

Eltekintve az egyéni sikervágyból, egyetemi elvárásoknak megfelelni akarók által elkövetett kisebb léptékű csalásoktól, az iparszerű méretekben elkövetett hamisításokat a gyógyszer- és vakcinaipar gyártatja reklámcégeivel, majd neves tudósokat vásárolnak meg a cikkek szerzőjének. Ez ma már nem puszta feltevés, számos bizonyíték van rá. 

 

 

A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin februári lapszámában olvashatják!

 

Szendi Gábor
2019. 02. 08.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.