Hírek

Az Amerikai Cukorbeteg Társaság elnöke is alacsony szénhidrát bevitellel kezeli a cukorbetegségét

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

 

  Az Amerikai Cukorbeteg Társaság (ADA) elnöke Tracy Brown is alacsony szénhidrát bevitellel kezeli, (sikeresen!) a saját 2-es típusú cukorbetegségét úgy, hogy közben az inzulint és másik három gyógyszert teljesen elhagyott!

  Az alacsony szénhidrát tartalom magasabb zsír és fehérje tartalmat jelent a táplálkozásban, a természetes zsírok ismerten jelentős deutérium csökkentéssel járnak, ami így az ATPase nanomotorok és Proton Quantum Destabilizációs funkciók javítását is eredményezik a mitokondriumaink javára!

 Az eredményesen növelt terminális oxidáció csökkenti a sejtekben, a szervezetben torlódó anyagcsere köztes termékeket (metabolite crowding), így a cukorbetegség meggyógyul. Jelentős fejlemény!

 Betegeknek persze fel kell írni az inzulint a cukros szeméttel, ettől gazdagszik a gyógyszeripar, a politikai holdudvarával együtt természetesen!

 “In a recent podcast interview that is setting the low-carb world abuzz, ADA CEO Tracy Brown said she successfully manages her own type 2 diabetes, and has come off all her insulin and three other medications, by avoiding sugar and carbs.”

 

 https://www.dietdoctor.com/breaking-news-american-diabetes-association-ceo-manages-her-diabetes-with-a-low-carb-diet

Prof. dr. Boros G. László
2020. 02. 20.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.