Hírek

Az érelmeszesedésről

A csőlátás a nyugati orvostudományban nem szemészeti, hanem gondolkodási probléma. A csőlátás abban áll, hogy az emberi megbetegedéseket a mai orvostudomány úgy látja, mintha az emberi faj 60 évvel ezelőtt alakult volna ki az USA-ban és Európában. Mindenki, aki ez előtt élt vagy más földrészeken él, pl. velünk párhuzamosan létezik primitívebb társadalmakban, az nincs, vagy érdektelen.

 

 

Ebből következik, hogy a mainstream orvoslás szerint az emberi faj működése a nyugati ember tanulmányozásával megismerhető, betegségeinek oka kideríthető. A per pillanatnyi táplálkozásunk az Egyetemes Emberi Táplálkozással egyenlő, azt tehát külön nem is érdemes vizsgálni. A múltbeli adatok is csak annyiban érdekesek, hogy bizonyítják, jól látják a dolgokat. Amikor kiderül, hogy régen is volt rák, az onkológia örömmámorban úszik, mert bizonyítva látja, hogy a génmutáció az emberrel egyidős. Ahogy öregszünk, mondják, úgy nő a rák kockázata. S mivel a nyugati társadalmak elöregednek, hát mi sem természetesebb mint hogy nő a rákhalálozás.

 

 

Egy kis mumiológia

Ugyanezt a nótát fújják a kardiológusok is, mióta a Hórusz-vizsgálat keretében kimutatták egyiptomi, perui, amerikai őslakos indiánok és az aleutian szigeti unangan vadászó-gyűjtögető nép múmiáin az ateroszklerózis (nevezzük „érelmeszesedésnek”) nyomait. A Hórusz-vizsgálat kutatói egyből le is vonták a tanulságot: „az ateroszklerózis az öregedés velejárója, és nem valami specifikus étrend vagy életmód következménye”. A Hórusz-vizsgálatot vezető Randall Thompson azóta is szállítja a muníciót ehhez az ideológiához, mert 2014-es összefoglalójában munkatársaival együtt tovább bizonygatják, hogy a világ minden tájáról származó múmiákban egyöntetűen kimutatható az érelmeszesedés.

 

 

A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin májusi lapszámában olvashatják!

Szendi Gábor
2018. 05. 07.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.