Hírek

Az influenza vakcináknak nincs semmi értelme - írja az Annals of Internal Medicine

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

 
A Kalifornia (Berkeley, Santa Cruz) és Dél Karolina egyetemek eddigi legnagyobb, 2000 és 2014 között végzett járványtani elemzéséből idéz részleteket az Annals of Internal Medicine nevű rangos belgyógyászati szakfolyóirat. A vizsgálat során Anglián belül 170 millió ellátást igénylő, 55-75 év közötti influenzás és ennek következtében 7,6 millió elhalálozott esetet elemezték. Egyértelmű, hogy az influenza vakcinák adása ebben a korosztályban sem csökkenti a kórházi ellátások számát, vagy azok szükségességét, és nem befolyásolja a halálozásokat! A Wakcina ipar Farkasai által körbehazudott érvek, amit orvosok majmolnak, mármint hogy 65 év fölött mindenkit oltani kell influenza ellen, ezen vizsgálat alapján egy kaffer baromság! Ezt azért írom, mert billgécz és a hozzá hasonló “világmegváltó” pszichopaták úgy tolják, hogy majd ezekkel a megfázás és nátha elleni vakcina szemetekkel, amin mondjuk a Moderna próbál napjainkban gazdagodni, majd “megmentik” a korona vírusoktól az emberiséget!
 
A cikk összefoglalójából néhány részlet, de érdemes az egészet átfutni:
 
Eredmények:
Az adatok 170 millió ápolási epizódot és 7,6 millió halálesetet tartalmaztak. Hatvanöt éves kortól statisztikailag és klinikailag szignifikánsan megugrott a szezonális influenza elleni oltások aránya. Bizonyítékot viszont nem találtunk arra, hogy a vakcinázás csökkentette volna a kórházi kezelések szükségességét, vagy az idős emberek halálozását. Becsléseink módszerei elég pontosak ahhoz, hogy megkérdőjelezzék, illetve kizárják sok korábbi tanulmány eredményeit.
 
Következtetés:
Az idős embereket célzó jelenlegi oltási stratégiák kevésbé hatékonyak, mint ahogyan azt feltételezték azon okból, hogy csökkentsék a betegség népességen belüli morbiditását és mortalitását, ami új kiegészítő stratégiákat tesz szükségessé.
 
 
Az influenza elleni vakcinák erősítik a koronavírust
 
Az influenza ellen beadott vakcináknak már csak azért sincs értelme, mert erősítik a koronavírusok fertőző és megbetegítő képességét is, ezt a jelenséget vírus interferenciának (egymást erősítő) hatásnak nevezzük! Eredeti közlemény alább a Vaccine szakfolyóiratban! 

 

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California


2020. 05. 29.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.