Hírek

Az OZSVÁTH-MÓDSZER

A gyógyítás teljes tárházával dolgozik.

Az Ozsváth-módszer (ozsvathmethode) egy olyan szemészeti gyógyító eljárás, amely úgy próbálja megelőzni a látásproblémák kialakulását és orvosolni a már kialakult szemproblémákat, hogy sikeresen ötvözi az orvostudomány által alkalmazott legmodernebb szemészeti módszereket, valamint gyógyszereket az alternatív kezelési módokkal, közte az életmódbeli változtatásokra vonatkozó ajánlásokkal.

 

„A szem a lélek tükre és a test ablaka”

 

 

Stúdióvezető:

 

DR. OZSVÁTH MÁRIA

Honoris Causa, szemész főorvos, okleveles szemtréner, látszerész

 

 

 

 

Mielőtt az orvos dönt, hogy – figyelembe véve a szembetegség kórfolyamatát – melyik módszert, illetve gyógyító módszerek kombinációját tartja célravezetőnek, alapos állapotfelmérést végez nemcsak a látásra vonatkozóan, hanem a kikérdezés magában foglalja az illető egyéb betegségeire vonatkozó tájékozódást is.

 

 

1. kép: Computeres látótérvizsgálat
2. kép: Optikai Koherencia Tomográf (OCT)
3. kép: Funduskamera

 

A Dr. Szem Egészségközpontban a legmodernebb műszerekkel végzik el a beteg vizsgálatát, majd ezt követi egy holisztikus látásteszt. Az ozsváth-módszer tehát sokkal átfogóbb, mint az eddig ismert természetes látásjavító módszerek és az orvostudományban alkalmazott szemészeti gyógyeljárások, mert a diagnózis felállításakor és a tereápia kiválasztásakor figyelembe veszi a látás pszichoszomatikus hátterét is, valamint az egész szervezet működését, illetve annak ismert betegségeit (magas vérnyomás, cukor- és pajzsmirigybetegség, immunológiai problémák stb.), és ezek alapján komplex terápiás tervet készít.

 

Az Ozsváth-módszer azért is specifikus, mert a szemészeti gyógyszerek, műtétek, szemüveg, kontaktlencse és egyéb gyógyító módszerek gondos, személyre szabott kiválasztása mellett alkalmazza az akupunktúrát és szemizomtornát, valamint a prevencióban és a rehabilitációban felhasználja a látásjavító táplálkozásban, mozgásban és életvitelben rejlő lehetőségeket.

 

DR. SZEM EGÉSZSÉGKÖZPONT

ALTERNATÍV LÁTÁS ÉS ÉLETMÓD STÚDIÓ

Tel.: +36-20-980-5472, +36-20-545-7940

www.alternativszemdr.hu


2017. 02. 23.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.