Hírek

CBS news: az USA legnagyobb hírcsatornája ál-koronahírekkel vette fel adását

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

"...Nem is mondták, hogy itt majd ál-betegeket kell tesztelni, ... ott vannak a tévések, nagy betegforgalmat kell nekik tolni...." - mondta az egyik alkalmazott.

A liberális médiában hamisítják a korona teszteléskor látható tömegjeleneteket(?(!

A KOVID-os "betegforgalmat" a CBS megrendezte Michigan egyik egészségügyi központjában. A CBS News Incorporated az USA egyik, ha nem legnagyobb tömegtájékoztatási anyavállalata folyamatos országos lefedettséggel. “Health Center Workers Stage “Fake Patients” In COVID19 Testing Line For CBS News"

Hivatalos tájékoztatójuk szerint: "A CBS news nem állíttatott színpadot a Chery Hill egészségügyi központnál (Michigan, USA). Az egyéb irányú megjegyzések 100 % ban hamisak. Azonnal megkerestük a Chery Hill egészségügyi központot, ahol tudomásunkra hozták, most először, hogy a tesztelési hely beosztottjainak igazgatója legalább egy alkalmazottat utasított arra, hogy álljon be a vizsgálatra váró betegek csoportjába. A CBS részéről  erről senki nem tudott, illetve azt is elmondták, hogy a sorban állítás nem csökkentette a “valóban” tesztelésre váró betegek feldolgozását. Mivel mindig nagy hangsúlyt fektetünk beszámolóink igazság tartalmára, kivettük a Chery Hill egészségügyi központnál készült tudósítást a híranyagból!"

 Hm…! Fake média hazugsághalom kovidra húzva….

 

 https://youtu.be/oQWRCECbN-Y

 

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.


2020. 05. 11.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.