Hírek

CDC fejesei tudták, hogy a vizsgálatok 33% -ában a Korona PCR teszt hamis eredményt ad

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

Amerikai Nemzeti (Public) Rádió (NPR): Már 2020 Február 6-ára elkészült az USA Atlantában lévő állami betegségeket nyilvántartó intézet (Centers for Disease Control; CDC) fertőző betegségek laboratóriumában egy koronavírus PCR tesztkészlet. A laboratórium rekord idő alatt megtervezte és megépítette a diagnosztikai tesztet, amely a koronavírus “azonosításához” szükséges reagenseket tartalmazta és a CDC készen állt az indulásra. A rádió megtudta, hogy a teszt végső minőség-ellenőrzésén kiderült egy aggasztó körülmény, mégpedig az, hogy a vizsgálatok 33% -ában, azaz egyharmadában, a teszt hamis eredményeket ad.
Normális körülmények között ez a sor hibás eredmény leállít egy tesztet azon nyomban, viszont a rádió által szerzett belső anyagok megerősítik, hogy CDC vezetők ennek ellenére kibocsátották és forgalmazták az aggasztóan hibás PCR tesztet. A fenti részletek a CDC belső vizsgálatából származnak..., további részletek a cikkben, riportban...
 
 
 

 

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.


2020. 11. 09.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. december

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.